Românca executată în plină stradă în Italia: Femeia ar fi fost împuşcată de fostul iubit

Au apărut primele indicii în cazul româncei executate în plină stradă în Italia. Femeia ar fi fost împuşcată de fostul iubit, un cetăţean italian căutat acum de poliţie. El se afla la volan când a împuşcat-o, apoi a fugit cu maşina. Crima a avut loc la Milano.

01 mai 2015, 11:27
Românca executată în plină stradă în Italia: Femeia ar fi fost împuşcată de fostul iubit

O româncă a fost împuşcată mortal în cap de un suspect chiar în faţa casei sale din Milano. Potrivit anchetatorilor, asasinul a aşteptat ca românca să coboare din apartament. S-a apropiat de ea şi a ucis-o cu trei focuri de armă, trase în cap. Imediat, criminalul a demarat în trombă şi a fugit de la locul faptei. Martorii povestesc că ar fi văzut şi doi complici ai săi fugind de la locul crimei, potrivit România TV.

Citeşte şi: Româncă ucisă în Italia: Femeia a căzut victimă unui criminal în serie

Principalul suspect în anchetă e fostul iubit al femeii, Tiziano Rossi, in vârstă de 38 de ani. Bărbatul primise în urmă cu câteva luni interdicţie de a se apropia de casa româncei. Poliţiştii nu au reuşit să dea de urma lui, dar iar acasă i-au găsit doar telefonul mobil.

La locul crimei, cineva a adus o vază cu o floare şi un bilet pe care scrie „Odihnească-se în pace”. Femeia avea o fetiţă de 10 ani care se afla la şcoală în momentul tragediei. Ea era căstătorită tot cu un cetăţean italian, de care insă locuia separat.

Românca era şomeră şi urma să înceapă munca la un azil din Milano.

Vezi şi: Hoţ român, MORT în Italia. A CĂZUT ÎNTR-UN CANAL când încerca să fugă