Sora unei cântăreţe din România, împuşcată mortal în Italia după ce a intervenit în apărarea vecinei sale

O româncă de 53 de ani, din Gorj, a fost îucisă de un italian, după ce a sărit în apărarea soţiei bărbatului. Femeia a auzit împuşcături în casa vecinilor ei şi a mers urgent să vadă ce s-a întâmplat, mai ales ca exista o relaţie de prietenie între ea şi vecina ei italiancă. Soţul prietenei ei a împuşcat-o în abdomen, după ce anterior îşi împuşcase şi soţia, apoi s-a sinucis. Martor la toată tragedia a fost chiar soţul româncei. Nevasta agresorului a supravieţuit, dar este în comă indusă.

15 nov. 2019, 07:47
Sora unei cântăreţe din România, împuşcată mortal în Italia după ce a intervenit în apărarea vecinei sale

Tragedia s-a petrecut miercuri dimineaţă în localitatea Cerignola din Puglia, regiunea Foggia. Un italian în vârstă de 69 de ani şi-a împuşcat soţia, rănind-o în zona capului. După ce a auzit împuşcături în casa prietenei sale, românca Luminiţa Borcan, în vârstă de 55 de ani, a mers să vadă ce s-a întâmplat. Ajuns la casa vecinilor săi, Francesco Ciuffridi a tras şi în Luminiţa Borcan. Românca a fost împuşcată mortal. După ce a realizat ce a făcut, agresorul s-a sinucis, împuşcându-se în cap.

Deocamdată nu se ştie ce l-a împins pe bărbat să recurgă la acest gest. Românca lucrase o bună perioadă pentru familia de italieni, la ferma acestora. 

Tragedia s-a petrecut sub ochii concubinului româncei, care era la câțiva metri distanță de ea în momentul în care a fost împuşcată.

Soţia agresorului a fost transportată în stare gravă la spital, fiind în comă indusă. 

Luminiţa Borcan era sora cântăreţei de muzică populară Ana Bejinaru din cadrul Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu. „Răpusă de un glonţ pe timp de pace! Nu te voi uita niciodată sora mea. Poate ai plecat într-o lume mai bună să îi întâlneşti pe dragii noştri părinţi, dar noi am rămas cu durere imensă în suflet. Te vom plânge mereu”, a scris Ana Bejinaru, pe Facebook.