Româncă răpită, bătută şi sechestrată în Italia de iubitul ei: „M-a legat de mâini şi de picioare, m-a agăţat de cârligul de la maşină”

O româncă în vârstă de 33 de ani a fost răpită, sechestrată, abuzată sexual şi ameninţată cu moartea în Italia de către iubitul ei, un cetăţean bulgar. "M-a legat de mâini şi de picioare și m-a agăţat de cârligul de la mașină", este declarația cutremurătoare a femeii. După ce a reuşit să scape, femeia l-a denunţat pe bărbatul în vârstă de 35 de ani, potrivit Adevărul.

08 nov. 2019, 09:59
Româncă răpită, bătută şi sechestrată în Italia de iubitul ei: „M-a legat de mâini şi de picioare, m-a agăţat de cârligul de la maşină”

Coşamarul femeii a început în septembrie 2017, când ar fi fost răpită de cetăţeanul bulgar din România şi dusă în Italia. Potrivit publicaţiei Il Messaggero, femeia de 35 de ani a fost sechestrată într-o locuinţă din localitatea Lanciano, o comună din regiunea Abruzzo, bătută cu pumnii şi picioarele şi ameninţată cu moartea în repetate rânduri.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că a fost legată de mâini şi de picioare şi agăţată de cârligul unui autoturism, iar iubitul ei a ameninţat-o că va pleca cu maşina. În plus, românca a acuzat că a fost agresată sexual timp de trei zile.

Profitând de un moment de neatenţie, românca a reuşit să scape şi l-a denunţat pe bărbat. În urma verificărilor, bulgarul a fost trimis în judecată, iar primul termen al procesului va avea loc pe 22 aprilie 2020 la Tribunalul din Lanciano, provincia Chieti, potrivit sursei citate.