Româncă şi fiul ei, împuşcaţi mortal. Criminalul este soţul femeii, un poliţişt turc, care s-a sinucis

Dublu asasinat în Ankara. O româncă şi fiul ei au fost impuscati mortal în Ankara de sotul politist de origine turca. Asasinul s-a sinucis dupa crima oribila.

16 iun. 2022, 16:24
Româncă şi fiul ei, împuşcaţi mortal. Criminalul este soţul femeii, un poliţişt turc, care s-a sinucis

Luiza, o româncă în vârstă de 46 de ani, şi fiul ei în vârstă de 18 ani au fost împuşcaţi mortal de soţul femeii, un poliţist turc.

Luiza era căsătorită de mai bine de 20 de ani cu polițistul turc. Se stabilise de mai mulți ani în Turcia, împreună cu cei doi băieți: Tunahan și Omer. Păreau o familie fericită, cel puțin în postările de pe conturile de socializare ale celor patru.

Citeşte şi: O româncă înarmată cu o cratiţă a terorizat o stradă din Zurich. A atacat trecătorii şi a aruncat cu „arma” după maşini VIDEO

În seara de 14 iunie, în urma unei dispute în familie, într-o clipă de nebunie, Hayri a decis să-şi împuşte soţia, dar și pe băiatului cel mare, Tunahan, în vârstă de 18 ani, care tocmai absolvise liceul. După ce a realizat ce a făcut, poliţistul s-a sinucis tot cu arma cu care şi-a împuşcat soţia şi fiul.

Vecinii au auzit împuşcăturile şi au alertat Poliţia. Poliția și paramedicii au sosit la scurt timp după sesizare. Românca şi fiul ei nu au supravieţuit.

Citeşte şi: Două românce, mamă și fiică, găsite moarte în casă în Italia. Suspectul este soţul italian al mamei

Mezinul familiei familiei, în vârstă de 15 ani, se afla acasă la momentul tragediei.

La o zi după tragedie, cei trei au fost înmormântați în satul natal al polițistului.

Sursa foto: Gândul