Românca ucisă cu bestialitate în Austria a fost recunoscută de părinți doar după tatuaje. Cine este Ana Maria

O tânără româncă a fost ucisă cu bestialitate sâmbătă, 24 septembrie, în Austria. Criminalul femeii a fost arestat la o zi după cumplita faptă și a dat detalii terifiante despre ultimele clipe de viață ale Anei Maria.

29 sept. 2022, 16:28
Românca ucisă cu bestialitate în Austria a fost recunoscută de părinți doar după tatuaje. Cine este Ana Maria

Crimă șocantă în Austria. O femeie în vârstă de 23 de ani a fost ucisă cu bestialitate sâmbătă, 24 septembrie 2022, într-un apartament din oraşul Ternberg, în districtul Steyr-Land din Austria. Ea fusese chemată acolo de un tânăr, Alexander H. pentru a întreţine relaţii intime.

Citește și Crimă șocantă la un cămin de bătrâni din Călărași. Un bătrân de 79 de ani și-a înjunghiat doi colegi

Ana Maria, tânăra româncă în vârstă de 23 de ani, a fost recunoscută de familia sa doar după tatuaje.

Potrivit presei din Austria, tânără că ar fi lucrat ca escortă, iar criminalul, un tânăr în vârstă de 34 de ani, ar fi abordat-o pe internet.

Criminalul le-a povestit anchetatorilor că a chemat-o pe româncă în apartamentul său din Ternberg, sâmbătă seară, iar între cei doi a avut loc o ceartă din cauza banilor pe care românca i-ar fi cerut. Acesta le-a spus că scandalul a degenerat, iar Ana Maria a fost ucisă în bătaie.

Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei românce, în timp ce criminalul a fost arestat.

Pentru că era de nerecunoscut, părinții au identificat-o pe Ana Maria cu ajutorul tatuajelor, a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului din Steyr, Andreas Pechatschek.

”Conform rezultatului autopsiei, victima a murit din cauza aspirației de vărsături și sânge”, a mai spus Pechatschek.

Citește și O nouă crimă care a înfiorat România. Un bărbat și-a ucis nepoata de doar doi ani fiindcă plângea