Românce vândute proxeneţilor albanezi din Italia

Doi concubini din Vaslui au fost condamnaţi la câte patru ani de închisoare după ce au racolat mai multe femei şi le-au vândut proxeniţilor din Italia. Victimele au fost ademenite în străinătate cu promisiuni pentru o viaţă mai bună: salarii curprinse între 800 şi 1200 de euro, transport şi cazare gratuite.

08 feb. 2018, 10:46
Românce vândute proxeneţilor albanezi din Italia

Tinerele au fost vândute proxeneţilor din Albania de către doi concubini din Vaslui. Aceştia le-au povesti femeilor că au un service în Italia şi că urmează să deschidă o pizzerie. Le-au spus că trei dintre ele vor lucra în pizzerie, iar una în casa unui avocat.

În momentul în care au ajuns în Italia, toate cele patru femei au fost vândute proxeneţilor albanezi. Ele au fost duse într-o cabană, încuiate şi păzite cu câini. Mai mult, albanezii le-au luat actele şi telefoanele, apoi şi-au dat seama că sunt urmărite de carabinieri pentru că una dintre ele a reuşit să trimită un mesaj surorii sale.

Au fost mutate într-o altă casă, însă şi aici au găsit un telefon mobil. În aceeasi zi, carabinierii au venit şi au făcut percheziţii, iar fetele au scăpat de calvar.

Cei doi proxeneti au fost condamnati la cate patru ani de inchisoare.

Citeşte şi Grup de proxeneţi destructurat de poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate