Români atacaţi cu bâtele de baseball în Irlanda de Nord. Poliţia anchetează cazul

Poliţia din provincia britanică Irlanda de Nord investighează o infracţiune motivată de ură după ce mai mulţi bărbaţi din România au fost atacaţi de o bandă duminică seară, informează luni The Belfast Daily.

08 ian. 2019, 09:33
Români atacaţi cu bâtele de baseball în Irlanda de Nord. Poliţia anchetează cazul

Poliţia a făcut un apel la martori după jaful cu circumstanţe agravante din localitatea Monkstown, din zona urbană Newtownabbey.

Potrivit informaţiilor relatate, în jurul orei locale 20:20 mai mulţi bărbaţi au pătruns cu forţa într-o casă din zonă şi i-au agresat pe ocupanţi cu bâte de baseball.

Cei cinci bărbaţi care se aflau în casă au suferit mai multe răni în urma incidentului, iar unul dintre ei a fost transportat la spital pentru tratament.

Din câte se pare, victimele atacului sunt originare din România, scrie sursa citată.

Poliţiştii suspectează în acest caz un atac motivat de ură şi fac apel la oricine a fost martor al incidentului sau care deţine informaţii care pot contribui la investigaţie să contacteze poliţia din comitatul Antrim.

De asemenea, orice informaţii pot fi furnizate organizaţiei caritabile independente „Crimestoppers”, care este 100% anonimă şi le dă posibilitatea oamenilor să ia poziţie şi să combată infracţionalitatea, mai scrie The Belfast Daily.