Români blocaţi de inundaţiile din insula Thassos

Ploile abundente şi inundaţiile produse în insula Thassos au transformat vacanţa într-un coşmar pentru patru familii din Suceava.

04 sept. 2014, 09:47
Români blocaţi de inundaţiile din insula Thassos

Insula Thassos a fost lovită de o furtună puternică ce a dus la inundaţii împortante.

„A pornit o furtună foarte puternică, iar după aproximativ o jumătate de oră a venit viitura din munţi. Maşinile care se aflau în parcarea hotelului unde suntem cazaţi, Triada Hotel, au fost acoperite de ape. Se pare că s-a ajuns aici după ce două maşini care au fost luate de viitură au blocat un podeţ, ceea ce a dus la umflarea apelor”, a declarat Răzvan Guzu, unul dintre sucevenii aflaţi în concediu pe insula Thassos.

Citeşte şi Furtuna a făcut ravagii în insula Thassos GALERIE FOTO

Împreună cu cele patru familii de suceveni sunt şi cinci copii minori, dar şi alte familii de români, din diferite oraşe ale ţării, scrie Monitorul de Suceava.

„A fost îngrozitor, atât ca zgomot, cât şi ca imagine, iar când s-a luminat, dezastrul s-a văzut şi mai bine. Mulţumim celorlalţi români aflaţi aici care au sărit să ne ajute, pentru că cei de la hotel s-au comportat execrabil. Practic nu am avut cu cine vorbi ore în şir”, a povestit un alt sucevean aflat în vacanţă în insula Thassos.

Citeşte şi DEZASTRU în Grecia în urma unui CICLON TROPICAL. Vacanţă de coşmar pentru mii de români aflaţi în Thassos FOTO