„Români, păziţi-vă! Vin vremuri CUMPLITE!” Cuvintele SFINŢILOR PĂRINŢI te vor CUTREMURA!

Părintele Iustin Pârvu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai românilor, a făcut la un moment dat o profeție cât se poate de cutremurătoare.

01 ian. 2015, 21:25
„Români, păziţi-vă! Vin vremuri CUMPLITE!” Cuvintele SFINŢILOR PĂRINŢI te vor CUTREMURA!

Una dintre măicuțele de la Mănăstirea Palti a povestit cum la un moment dat, părintele a rostit niște cuvinte înfiorătoare:

„Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie. Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor”

Tot despre credința românilor și despre mântuirea acestora a vorbit și părintele Ilarion Argatu de la Cernica, scrie a1.ro.

„Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu vor mai găsi nici păstorul şi nici calea. Vor conduce banul şi interesul de a câştiga averi. Nu va mai avea milă şi grijă de sufletele credincioşilor nimeni. Totul se va reduce la o simplă afacere. Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă ci pe bani. Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat.”

PERICOL iminent! Al Treilea Război Mondial va începe atunci când în ROMÂNIA se va întâmpla ASTA!