Români puşi pe distracţie în Londra, trimişi acasă de un poliţist de origine română. Reacţia tinerilor când poliţistul le vorbeşte pe limba lor VIDEO

Mai mulţi români care deranjau liniştea şi ordinea publică în Londra s-au trezit că unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului le vorbeşte în limba lor.

25 ian. 2021, 17:50
Români puşi pe distracţie în Londra, trimişi acasă de un poliţist de origine română. Reacţia tinerilor când poliţistul le vorbeşte pe limba lor VIDEO

Români puşi pe distracţie, dispersaţi de un conaţional. Românii s-au bucurat când au văzut că un poliţist este concetăţean cu ei, dar acesta a fost intransigent şi le-a cerut să plece. Unul dintre tinerii români chiar a filmat scena şi a postat imaginile pe Tik Tok.

Zi-le ceva că eşti român de-al nostru!“, i-a cerut poliţistului unul dintre cei care deranjau liniştea publică.  Poliţistul le-a răspuns tot în limba română: „Luaţi ăstea şi plecaţi mai repede, că avem treabă“. Poliţistul de origine română chiar a dat mâna şi s-a îmbrăţişat cu unul dintre tineri, după care le-a cerut tot în limba română să plece, notează Adevarul.ro.

Înregistrarea video a post postată de către publicaţia românească din Marea Britanie, „Anunţul UK“, şi a strâns numeroase comentarii. „Nu a făcut nimic greşit. Băieţii erau puţin încălziţi şi puşi pe chef. Bravo, poliţistul voluntar sau nu, sunt sigurã că gaşca s-a spart după acel salut“, este unul dintre comentarii.

Un alt utilizator al reţelei de socializare a comentat că sunt mulţi poliţişti de diferite naţionalităţi. „Poate nu ai locuit în Upton Park, Est Ham sau Barking şi nu cunoşti realitatea. Aproape în toate cartierele sunt poliţişti de origine română la fel cum sunt şi de origine poloneză, cehă, bulgară etc. Ai greşit plăteşti oriunde ai fi în Marea Britanie“.

Români infectaţi cu nou tulpină de coronavirus din Marea Britanie

Tulpina de coronavirus din Marea Britanie se extinde în România. Noua variantă britanică a tulpinii SARS-CoV-2, B.1.1.7, a fost depistată la Suceava, la un barbat de 39 de ani care a venit în Romania din Marea Britanie în 5 ianuarie 2021, a anunşat Ministerul Sănătăţii.

„Când a devenit simptomatic se afla în carantină la domiciliu. A fost testat pozitiv în data de 9 ianuarie 2021 în CPU Rădăuţi, după care a fost internat in Spitalul Orăşenesc Siret şi din 11 ianuarie în Spitalul Judeţean Suceava unde a rămas internat până în data de 22 ianuarie 2021. În data de 24 ianuarie 2021, pacientul se reinternează în spitalul judeţean, la secţia de Boli Infectioase unde se află şi în prezent în investigaţii şi tratament”, a mai precizat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Vladimir Putin neagă că palatul de pe malul Mării Negre, prezentat de opozantul Alexei Navalnîi, i-ar aparţine