Români răniţi într-un accident de maşină în Austria. Doi dintre ei sunt în stare gravă

Şase cetăţeni români au fost răniţi, doi fiind în stare gravă, după ce microbuzul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autoturism, în nord-estul Austriei, informează site-ul Salzburg24.at şi publicaţia Kleine Zeitung.

15 dec. 2016, 19:29
Români răniţi într-un accident de maşină în Austria. Doi dintre ei sunt în stare gravă

Accidentul a avut loc joi dimineaţă pe Autostrada A4 din Austria, în zona localităţii Parndorf, în apropierea frontierei cu Ungaria.

Un autoturism condus de un cetăţean croat în vârstă de 33 de ani a încercat să depăşească un microbuz cu remorcă în care erau şase cetăţeni români. Pe un carosabil alunecos, cele două vehicule s-au ciocnit, iar, din cauza impactului, doi pasageri ai microbuzului au fost aruncaţi în afara maşinii, potrivit Mediafax.

 Doi pasageri ai microbuzului, o femeie de 38 de ani şi un bărbat de aceeaşi vârstă, au suferit răni grave. Celelalte cinci persoane, inclusiv cei doi şoferi, au răni de gravitate medie şi uşoară.

Autorităţile austriece au intervenit rapid, iar victimele au fost transferate cu elicoptere la spitale din regiunea austriacă Burgenland.

Din cauza accidentului, un segment al Autostrăzii A4 a fost închis câteva ore pe un singur sens, formându-se coloane pe mai mult de zece kilometri.