Români ruinaţi după incendiul din Dubai. Mulţi nu se pot întoarce în ţară, între ei şi un afacerist celebru

Mai mulţi români care au scăpat în ultimul moment din incendiul de la hotelul de lux din Dubai se află acum într-o situaţie limită. Ei şi-au pierdut actele şi banii iar acum nu se mai pot întoarce în ţară. Potrivit România TV, printre ei se află şi un celebru om de afaceri, care a lansat un apel disperat.

02 ian. 2016, 08:47
Români ruinaţi după incendiul din Dubai. Mulţi nu se pot întoarce în ţară, între ei şi un afacerist celebru

După ce lucrurrile s-au mai liniştit, din punctul de vedere al panicii care s-a creat după incendiul de la hotelul din Dubai, românii care erau cazaţi acolo şi-au dat seama că au probleme din cauză că şi-au pierdut actele.

Citeşte şi Fiul emirului din Dubai, EROU după incendiul de la hotel FOTO

Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului, care era cazat în acel hotel împreună cu întreaga familie, nu mai are decât hainele cu care a reuşit să fugă din calea flăcărilor. De altfel, haine este impropriu spus, după cum declară chiar el, în contextul în care soţia şi fiica lui erau în pijamale şi au fugit în picioarele goale.

Citeşte şi Jurnalista Marta Uşurelu, martoră la incendiul din Dubai: Cădeau bucăţi din clădirea în flăcări peste noi

Potrivit lui Nicolae Cristescu, apartamentul de alături luase foc complet. Familia Cristescu a reuşit să se cazeze la un alt hotel, dar nu mai are bani şi acte.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe niciun român nu a fost rănit în incendiul din Dubai.