ROMANIA – ALBANIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016

ROMANIA - ALBANIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016. Lucrurile cu echipa de start sunt destul de clare, aşa că ne îndreptăm atenţia şi spre meciul de la Lille, dintre Franţa şi Elveţia. O victorie la zero a echipei a lui Deschamps şi una a noastră ne duce în optimi de pe locul doi.

19 iun. 2016, 19:10
ROMANIA – ALBANIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016

ROMANIA – ALBANIA LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016 Euro 2016 România – Albania

România: Tātāruşanu – Sāpunaru, Chiricheş, D. Grigore, Măţel – Hoban, Prepeliţā – Popa, Stanciu, Stancu – Alibec

Albania: Berisha – Hysaj, Ajeti, Mavraj, Agolli – Lila, Memushaj, Basha, Abrashi, Lenjani – Sadiku 

 

Anghel Iordănescu, slecţioner România: „Albania este o echipă bună, care s-a luptat de la egal la egal, 89 de minute, cu echipa Franţei. Sunt sigur că albanezii vor face tot ce le stă în putinţă pentru o victorie de palmares. Noi vrem să facem o figură bună, dar asta înseamnă că avem nevoie de 90 de minute de joc constant bun, de posesie, de hotârare, adică trebuie să ne autodepăşim.

Avem o situaţie delicată cu 3 jucători. Nu pot da un verdict acum. Aceştia au avut un program special, coordonat de medic. Mâine vom lua decizia finală în privinţa lor. Mă gândesc încă la primul 11 şi la situaţia jucătorilor, nu ştiu dacă voi juca cu Sânmărtean sau nu. Ne dorim cu toţii să jucăm mai mult de 90 minute, să facem faţă jocului şi să ne atingem obiectivul.

Nu mă gândesc că ne-am putea califica şi cu două puncte. Avem alte planuri. Băieţii trebuie să înţeleagă faptul că e şansa unei generaţii. Şansa aceasta poate veni o dată în viaţă. Trebuie să fim foarte determinaţi”

Euro 2016 România – Albania

Viorel Moldovan, antrenorul secund al naţionalei de fotbal a României, a declarat, duminică, înaintea meciului România-Albania de la Euro 2016, că Lucian Sânmărtean ar putea fi introdus pe teren în repriza a doua.

„Sunt foarte concentraţi băieţii. Am mare încredere. Azi dau scorul exact, vom câştiga cu 3-1. Trebuie să găsim echilibru între a ne apăra şi a ataca. Până la urmă jucăm cu Albania, nu cu Anglia, nu cu Franţa. Ne stă la îndemână. Trebuie să avem curaj şi personalitate.

În funcţie de ce ne va oferi jocul, poate o să-l vedeţi şi pe Sânmărtean pe teren. Eu îmi doresc foarte mult să-l vedem şi pe el. Chiar mi-aş fi dorit să-l vedem mai mult. Aşteptăm şi vom vedea ce va fi”, a spus Viorel Moldovan pentru Dolce Sport.