ROMÂNIA – ALBANIA. LOVITURĂ pentru naţională înainte meci. Vezi ce veste PROASTĂ a primit Piţurcă

ROMÂNIA - ALBANIA. Mijlocaşul Cristian Tănase este incert din cauza unei răceli, iar fundaşul dreapta Alexandru Măţel este accidentat şi nu va juca în meciul amical România - Albania, programat sâmbătă în Albania, a indicat selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, citat de site-ul FRF.

30 mai 2014, 17:07
ROMÂNIA – ALBANIA. LOVITURĂ pentru naţională înainte meci. Vezi ce veste PROASTĂ a primit Piţurcă

ROMÂNIA – ALBANIA. Victor Piţurcă are mai multe probleme de efectiv. Alexandru Bourceanu acuză o miozită, iar Costin Lazăr are o contractură la aductori. Deşi au dureri, cei doi mijlocaşi vor fi refăcuţi până la ora meciului.

Lucrurile sunt mai grave cu Cristi Tănase, care are o viroză puternică, şi cu Alexandru Măţel, ce resimte dureri din cauza unei inflamaţii cu edem la ischiogambierii drepţi. În cazul fundaşului dreapta, staff-ul medical face eforturi pentru a-l recupera până pe 4 iunie, când este programată partida cu Algeria.

Citeşte şi ROMÂNIA – ALBANIA. Rusescu: Trebuie să ne revanşăm faţă de români şi să ajungem la un turneu final

ROMÂNIA – ALBANIA. „Tănase are o răceală puternică, a avut şi febră mare. Azi s-a simţit mai bine şi s-a putut antrena, sper să nu mai facă febră şi să poată juca mâine. Alexandru Măţel nu va evolua în primul meci din cauza unei accidentări şi este posibil ca în locul său să intre tânărul Cristi Manea”, a spus Piţurcă într-o conferinţă de presă.

„Meciul cu Albania este important, vom face totul pentru a câştiga acest meci şi pentru a evolua cât mai mulţi jucători!”, a încheiat selecţionerul.

ROMÂNIA – ALBANIA se va disputa sâmbătă 31 mai, de la 20.00 (ora României), în Elveţia, la Yverdon.