ROMANIA ARMENIA. Surprizele pregătite de Daum pentru primul 11. VEZI ECHIPA

ROMANIA ARMENIA. Christoph Daum a folosit, la antrenamentul de marţi, mai multe variante la "probabili", dând senzaţia că va folosi un sistem 4-2-3-1 în meciul ROMANIA ARMENIA.

30 aug. 2017, 10:21
ROMANIA ARMENIA. Surprizele pregătite de Daum pentru primul 11. VEZI ECHIPA

ROMANIA ARMENIA. Reunirea oficială a lotului a fost duminică, dar abia luni a avut loc prima ședință de pregătire în care toţi „tricolorii” s-au pregătit la capacitate maximă. Cu excepţia celor cu probleme medicale, Ciprian Deac şi Eric Bicfalvi. După o încălzire scurtă, jucătorii au fost împărţiţi în două formații şi au început mai multe reprize de miuţă, pe teren redus. Între buturi au fost folosiţi Tătăruşanu şi Niţă, în timp ce Pantilimon s-a pregătit la o altă poartă.

Christoph Daum a anunţat LOTUL pentru meciurile cu Armenia şi Muntenegru. SURPRIZE MARI

ROMANIA ARMENIA. Indiferent de formulele încercate la „probabili”, apărarea a fost alcătuită din patru fundaşi, cu doar doi stoperi, nu cu trei, cum s-a întâmplat în ultimele două partide din preliminarii, cu Danemarca şi cu Polonia. Daum a încercat mai multe variante, jucătorii schimbând culoarea maiourilor de mai multe ori. Şi totuşi, pare că cel puţin şapte posturi sunt deja stabilite: Tătăruşanu în poartă, Benzar, Chiricheş, Toşca în defensivă, Pintilii şi R. Marin la închidere şi Fl. Andone, vârf. Pentru postul de fundaş stânga, nu este exclus ca în locul favoritului S. Filip să apară Cr. Ganea. Cele mai mari semne de întrebare pentru formula de start par să rămână în zona celor trei mijlocaşi din spatele atacantului. Formula standard ar fi Chipciu  – Stanciu – B. Stancu. Însă, în mai multe rănduri, au apărut în diverse variante Ad. Popa, Maxim, dar şi Băluţă.

ROMANIA ARMENIA. Echipa probabilă: Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, Toşca, St. Filip – Pintilii, R. Marin – Chipciu, Stanciu, B. Stancu – Fl. Andone.

CLASAMENT GRUPA E

   
1. Polonia 16
2. Muntenegru                       10
3. Danemarca 10
4. România   6
5. Armenia   6
6. Kazahstan   2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan-Muntenegru, Danemarca-Polonia, România-Armenia
4 septembrie 2017: Armenia-Danemarca, Muntenegru-România, Polonia-Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru