ROMÂNIA – AUSTRIA 0-1, un nou eşec pentru tricolori

România a pierdut meciul cu Austria, scor 0-1, în etapa a patra a grupelor Ligii Naţiunilor.

14 oct. 2020, 08:47

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), de selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a IV-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Min. 75, gol Schopf, ROMÂNIA – AUSTRIA 0-1

Min. 21: BARA pentru Austria! Gregoritsch trimite mingea peste Tatarusanu, insa balonul loveste bara si cade in afara portii. 

Echipele de start la meciul România – Austria, care se va disputa, de la ora 21.45, pe stadionul Ilie Oană, din Ploieşti, în etapa a patra a grupelor Ligii Naţiunilor: 

România: 12. Tătăruşanu – 5. Bălaşa, 15. Burcă, 3. Toşca, 11. Bancu – 10. Maxim, 18. Marin, 23. Stanciu – 17. Deac, 7. Alibec, 20. Mitriţă. Selecţioner: Mirel Rădoi

Rezerve: 1. Niţă, 16. Lazar – 2. Creţu, 6. Manea, 8. Cicâldău, 9. Puşcaş, 13. Keşeru, 14. Hagi, 19. Iancu, 22. Camora

 Austria: 12. Pervan – 21. Lainer, 3. Dragovic, 4. Hinteregger, 8. Alaba – 18. Schopf, 6. Ilsanker, 14. Bumgartlinger-cpt., 19. Baumgartner – 11. Gregoritsch, 23. X. Schlager. Selecţioner: Franco Foda

Rezerve: 1. Lindner, 13. Siebenhandl – 2. Schaub, 5. Posch, 7. Grbic, 9. Kalajdzic, 10. Grillitsch, 15. Ranftl, 16. Trimmel, 17. Holzhauser, 20. Onisiwo, 22. Monschein

UPDATE 20:19: Echipa României: 12. Tătărușanu – 5. Bălașa, 15. Burcă, 3. Toșca, 11. Bancu – 10. Maxim, 18. Marin, 23. Stanciu – 17. Deac, 7. Alibec, 20. Mitriță.

⏰ 19:45

Suntem la Ploiești și îi așteptăm pe tricolori! Rămâi alături de noi pentru a afla echipa de start! Hai, România!

⏰ 18:00

 


România – Austria, echipele probabile

  • România: Tătărușanu – Manea, Burcă, Toșca, Camora – Stanciu, Cicâldău, Marin – Deac, Alibec, Maxim
  • Austria: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Trimmel, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner – Schlager, Gregoritsch

De partea cealaltă, Austria a câștigat primele două partide ale acțiunii din luna octombrie, 2-1 cu Grecia, într-un joc amical, și 1-0 cu Irlanda de Nord, în etapa a treia a grupei 1, Liga B din Liga Națiunilor.

România abordează acest meci de pe locul trei în grupă, după ce a pierdut cu Norvegia, scor 0-4.

Pentru acest meci, selecţionerul Mirel Rădoi nu se va putea baza pe Dragoş Grigore şi Sergiu Hanca, accidentaţi.

Selecţionerul Mirel Rădoi are la dispoziţie următorii jucători:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (AC Milan/Italia, 69/0), Florin Niţă (Sparta Praga/Cehia, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)

Fundaşi: Andrei Burcă (CFR Cluj, 1/0), Cristian Manea (CFR Cuj), Alin Toşca (Gaziantep F.K./Turcia, 19/0), Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova, 6/0), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 0/0)

Mijlocaşi: Alexandru Creţu (NK Maribor/Slovenia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 39/5), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 21/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 39/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 7/0), Gabriel Iancu (FC Viitorul Constanţa, 1/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 24/4), Alexandru Mitriţă (New York City FC/SUA, 11/2), Ianis Hagi (Rangers/Scoţia, 11/0)

Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogorets/Bulgaria, 37/13), Denis Alibec (Astra, 12/2), George Puşcaş (Reading/Anglia, 16/7).

Meciul va fi arbitrat de polonezul Daniel Stefanski, ajutat de asistenţii Marcin Boniek şi Dawid Igor Golis şi de rezerva Damian Sylwestrzak.

Aceasta este aceeaşi brigadă de arbitri care a condus, la 19 septembrie 2019, meciul CFR Cluj – Lazio, scor 2-1, din prima etapă a fazei grupelor Ligii Europa. Stefanski a dictat un penalti în favoarea gazdelor, transformat de Deac pentru 1-1, în minutul 41. Lovitura de la 11 metri a fost contestată după meci de antrenorul oaspeţilor, Simone Inzaghi.

În vârstă de 43 de ani, Daniel Stefanski este arbitru internaţional din 2013 şi a condus meciuri în prima ligă poloneză din 2009.

Partida de la Ploieşti va fi transmisă de Pro TV şi Radio România Actualităţi.

ROMÂNIA – AUSTRIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Mirel Rădoi: Din punct de vedere mental, Austria este favorită, noi venim după două înfrângeri destul de categorice

Selecţionerul primei reprezentative Mirel Rădoi a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că, din punct de vedere mental, Austria este favorită la meciul cu România din Liga Naţiunilor, în contextul în care „tricolorii” au pierdut ultimele două partide.

„Din punct de vedere mental, Austria este favorită, noi venim după două înfrângeri destul de categorice şi ca rezultat şi prestaţie, dar în timpul jocului se pot schimba multe. Psihologic, jucătorii încă resimt lucrurile din ultimele două partide, am discutat cu ei, voi mai discuta, pentru că de antrenat, am avut un singur antrenament, la fel ca şi înainte de Islanda şi Norvegia. Eu fac faţă presiunii, de asta îmi asum toate lucrurile negative, e normal să apară critici, deci trebuie să facem faţă, important este ce le transmitem jucătorilor. Nu mi-a trecut prin cap să renunţ, consider că schimbarea de generaţie trebuie făcută. Trebuie să găsim soluţii mental să trecem peste ultimele două înfrâgeri”, a declarat Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Mirel Rădoi consideră că este normal să apară critici atunci când nu sunt rezultate şi a explicat şi motivul pentru care se fac multe schimbări la echipa naţională. „E normal ca din punct de vedere fizic să aducem schimbări, din cauza pandemiei nu putem apela la aceiaşi jucători, gradul lor de accidentare ar fi foarte mare. Jucătorii de la Under-21 vor fi integraţi la echipa naţională, e normal să aibă fluctuaţii de formă, până vor reuşi să se obişnuiască cu ritmul de la seniori. În momentul în care nu apar rezultatele, clar vor apărea critici, nu cred că este o problemă, ci trebuie ca jucătorii să înţeleagă că fiecare meci la naţională este capital”, a spus Rădoi.

ROMÂNIA – AUSTRIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Burleanu: Mirel Rădoi se bucură în continuare de susţinerea noastră

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că selecţionerul Mirel Rădoi se bucură în continuare de susţinerea federaţiei, în ciuda rezultatelor slabe din meciurile cu Islanda şi Norvegia.

 

„Ne doream foarte mult să ne calificăm, suntem ţară gazdă şi ne-am fi dorit să fie o adevărată bucurie pentru suporterii români, văzându-şi echipa favorită la Euro. Ăsta este lucrul care ne doare cel mai mult, că nu am reuşit să facem acest lucru. Mirel Rădoi se bucură în continuare de toată susţinerea noastră şi vom continua cu acelaşi staff tehnic. Am avut astăzi o discuţie cu el şi cred că are această capacitate să putem să reconstruim această echipă. Am simţit că îşi doreşte să continuie şi îşi doreşte să contribuie la această reconstrucţie a echipei naţionale. Cred că nu am mai avut capacitatea de a ne reveni după înfrângerea din Islanda, cred că acesta a fost motivul care a dus la acest scor (n.r. – 0-4, cu Norvegia). În precedenta campanie de calificare au fost două meciuri de egalitate între noi şi Norvegia. Cu siguranţă, nu aceasta este diferenţa. Dar dacă ne referim la meciul din Norvegia este un rezultat corect. Cu siguranţă echipa naţională poate mult mai mult de atât. (n.r. – dacă l-a deranjat declaraţia lui Rădoi despre limitarea scorului cu Austria). Nu, nu m-a deranjat. Nu aş critica deloc acaestă declaraţie. (n.r. – depsre criticile care i-au fost adresate) La fiecare eşec al echipei naţionale, preşedintele federaţiei este criticat. dacă este să ne referim la decizia de a-l susţine pe Mirel Rădoi, nu am niciun regret. Nu am avut nici după aceste două înfrângeri şi cu siguranţă Mirel Rădoi va fi un antrenor mare pe care îl va avea România. Acum trebuie să ne clasăm cât mai bine în această grupă de Liga Naţiunilor, astfel încât să beneficiem de o tragere la sorţi pentru campania pentru mondiale şi bineînţeles să ne calificăm la mondiale, acesta este obiectivul. Şi sunt foarte încrezător, sincer. Sunt încrezător că Mirel Rădoi va avea această capacitate continuând alături de echipa naţională. Fotbalul românesc are nevoie de investiţii majore din punct de vedere financiar şi are nevoie de o strategie tehnică care să fie implementată la nivelul fiecărei academii de copii şi juniori. S-a văzut această diferenţă dintre noi şi ceilalţi, care vin dintr-o altă cultură fotbalistică. Avem deja o filozofie la nivel tehnic care se traduce în proceduri în zona de scouting, de competiţii, de pregătire a antrenorilor, dar aceste lucruri trebuie accelerate. Dar degeaba le vom accelera dacă nu îşi găsesc un suport financiar, iar zona de copii şi juniori suferă cel mai mult în România”, a declarat Burleanu, care a asistat la meciul de tineret România – Malta, scor 4-0, de la Giurgiu.

Întrebat cum comentează criticile formulate de Gheorghe Hagi, care spune că nu există un proiect al echipa naţională, Burleanu a răspuns: „O echipă naţională se bazează pe jucătorii care vin de la cluburi, ceea ce înseamnă că cu cât vei avea jucători care vor juca la un nivel cât mai înalt, cu atât echipa naţională va merge mai bine. Ne referim la jucători care să joace la un nivel cât mai înalt, la cele mai renumite echipe din Europa, să joace în grupele Champions League şi Europa league. Atunci când fotbalul românesc va avea un număr de jucători competitivi în ceea ce priveşte jucătorii la echipele de top, cu siguranţă şi echipa naţională va merge mult mai bine.”

Naţionala României a fost învinsă, joi, de Islanda, scor 2-1, în barajul de calificare la Euro-2021 şi duminică, scor 4-0, de Norvegia, în Liga Naţiunilor

Din cele peste 5.000 de mesaje primite în www.peluzatricolora.ro, am selectat o parte din cele mai frumoase imagini și video trimise de voi, suporterii minunați ai României! Așa cum v-am promis, gândurile voastre îi vor însoți permanent pe tricolori!

De aceea, diseară, la încălzirea dinaintea partidei România-Austria (21:45), acest colaj video va rula pe tabela stadionului “Ilie Oană” din Ploiești! Vă mulțumim pentru susținerea necondiționată!

Intră și tu în www.peluzatricolora.ro, suporterii adevărați luptă împreună cu echipa la bine și la rău!

⏰ 9:00

Bună dimineața, români de pretutindeni! E ziua meciului România – Austria în care cu toții ne dorim un succes! Mulți factori pot influența deznodământul, inclusiv gazonul de pe stadionul ”Ilie Oană”. Cu toate că la Ploiești a plouat puternic până ieri după prânz, gazonul se prezintă în condiții bune.

Ieri, doar naționala Austriei s-a antrenat pe ”Ilie Oană”, tabăra noastră optând pentru o ședință de pregătire la Mogoșoaia, în cantonament. Pe arena din Ploiești nu s-a mai jucat niciun meci din 26 septembrie, atunci când s-au întâlnit Petrolul cu Dunărea Călărași într-un meci din Liga 2.

Azi, la ora meciului, 21:45, se anunță o temperatură de 9 grade Celsius, fără șanse de precipitații. Vreme perfectă pentru fotbal! Hai, România!

În octombrie se dispută etapele 3 și 4 din a doua ediție a Ligii Națiunilor. Vezi rezultatele, marcatorii și clasamentele în fiecare grupă.

Liga A

Grupa 1

  • Vineri, 4 septembrie: Italia – Bosnia-Herțegovina 1-1 (Sensi 68′ / Džeko 58′), Țările de Jos – Polonia 1-0 (Bergwijn 62′)
  • Luni, 7 septembrie: Bosnia-Herțegovina – Polonia 1-2 (Hajradinović 25′-pen. / Glik 45’+1, Grosicki 68′), Țările de Jos – Italia 0-1 (Barella 45’+2)
  • Duminică, 11 octombrie: Bosnia-Herțegovina – Țările de Jos 0-0, Polonia – Italia 0-0
  • Miercuri, 14 octombrie: Polonia – Bosnia-Herțegovina, Italia – Țările de Jos (ora 21:45)
Italia 3 1 2 0 2-1 5
Țările de Jos 3 1 1 1 1-1 4
Polonia 3 1 1 1 2-2 4
Bosnia-Herțegovina 3 0 2 1 2-3 2

Grupa 2

  • Sâmbătă, 5 septembrie: Islanda – Anglia 0-1 (Sterling 90’+2-pen.), Danemarca – Belgia 0-2 (Denayer 10′, Mertens 77′)
  • Marți, 8 septembrie: Belgia – Islanda 5-1 (Witsel 14′, Batshuayi 18′, 70′, Mertens 51′, Doku 80′ / H. Fridjónsson 11′), Danemarca – Anglia 0-0
  • Duminică, 11 octombrie: Anglia – Belgia 2-1 (Rashford 39′-pen., Mount 65′ / R. Lukaku 16′-pen.), Islanda – Danemarca 0-3 (Sigurjónsson 45′-autogol, Eriksen 46′, Skov 61′)
  • Miercuri, 14 octombrie: Anglia – Danemarca, Islanda – Belgia (ora 21:45)
Anglia 3 2 1 0 3-1 7
Belgia 3 2 0 1 8-3 6
Danemarca 3 1 1 1 3-2 4
Islanda 3 0 0 3 1-9 0

Grupa 3

  • Sâmbătă, 5 septembrie: Portugalia – Croația 4-1 (João Cancelo 42′, Diogo Jota 59′, João Félix 71′, Silva 90’+6 / Petković 90’+2), Suedia – Franța 0-1 (Mbappé 42′)
  • Marți, 8 septembrie: Franța – Croația 4-2 (Griezmann 44′, Livaković 45’+2-autogol, Upamecano 66′, Giroud 78′-pen. / Lovren 18′, Brekalo 56′), Suedia – Portugalia 0-2 (Ronaldo 45’+2, 73′)
  • Duminică, 11 octombrie: Croația – Suedia 2-1 (Vlašić 32′, Kramarić 84′ / Berg 66′), Franța – Portugalia 0-0 (Vlašić 32′, Kramarić 84′ / Berg 66′)
  • Miercuri, 14 octombrie: Croația – Franța, Portugalia – Suedia (ora 21:45)
Portugalia 3 2 1 0 6-1 7
Franța 3 2 1 0 5-2 7
Croația 3 1 0 2 5-9 3
Suedia 3 0 0 3 1-5 0

Grupa 4

  • Joi, 3 septembrie: Germania – Spania 1-1 (Werner 52′ / Gayà 90’+7), Ucraina – Elveția 2-1 (Yarmolenko 15′, Zinchenko 69′ / Seferović 42′)
  • Duminică, 6 septembrie: Spania – Ucraina 4-0 (Ramos 4′-pen., 30′, Fati 33′, Ferrán Torres 85′), Elveția – Germania 1-1 (Widmer 59′ / Gündoğan 15′)
  • Sâmbătă, 10 octombrie: Spania – Elveția 1-0 (Oyarzabal 14′), Ucraina – Germania 1-2 (Malinovsky 77′ – pen. / Ginter 20′, Goretzka 49′)
  • Marți, 13 octombrie: Ucraina – Spania 1-0 (Tsygankov 76′), Germania – Elveția 3-3 (Werner 28′, Havertz 55′, Gnabry 60′ / Gavranović 5′, 57′, Freuler 26′)
Spania 4 2 1 1 6-2 7
Germania 4 1 3 0 7-6 6
Ucraina 4 2 0 2 4-7 6
Elveția 4 0 2 2 5-7 2

Liga B

Grupa 1

  • Vineri, 4 septembrie: Norvegia – Austria 1-2 (Haaland 67′ / Gregoritsch 36′, Sabitzer 55′-pen.), România – Irlanda de Nord 1-1 (Puşcaş 26′ / Whyte 87′)
  • Luni, 7 septembrie: Austria – România 2-3 (Baumgartner 18′, Onisiwo 82′ / Alibec 4′, Grigore 52′, Maxim 71′), Irlanda de Nord – Norvegia 1-5 (McNair 7′ / Elyounoussi 3′, Haaland 8′, 59′, Sørloth 20′, 48′)
  • Duminică, 11 octombrie: Norvegia – România 4-0 (Haaland 13′, 64′, 74′, Sørloth 39′), Irlanda de Nord – Austria 0-1 (ora 21:45)
  • Miercuri, 14 octombrie: Norvegia – Irlanda de Nord, România – Austria (ora 21:45)
Austria 3 2 0 1 5-4 6
Norvegia 3 2 0 1 10-3 6
ROMÂNIA 3 1 1 1 4-7 4
Irlanda de Nord 3 0 1 2 2-7 1

Grupa 2

  • Vineri, 4 septembrie: Scoția – Israel 1-1 (Christie 45’+1-pen. / Zahavi 74′), Slovacia – Cehia 1-3 (Schranz 89′ / Coufal 49′, Dočkal 54′-pen., Krmenčík 87′)
  • Luni, 7 septembrie: Cehia – Scoția 1-2 (Pešek 13′ / Dykes 28′, Christie 53′-pen.), Israel – Slovacia 1-1 (Elmkies 90’+2 / Ďuriš 15′)
  • Duminică, 11 octombrie: Israel – Cehia 1-2 (Zahavi 56′ / Abu Hanna 14′-autogol, Vydra 48′), Scoția – Slovacia 1-0 (Dykes 54′)
  • Miercuri, 14 octombrie: Scoția – Cehia, Slovacia – Israel (ora 21:45)
Scoția 3 2 1 0 4-2 7
Cehia 3 2 0 1 6-4 6
Israel 3 0 2 1 3-4 2
Slovacia 3 0 1 2 2-5 1

Grupa 3

  • Joi, 3 septembrie: Rusia – Serbia 3-1 (Dzyuba 49′ (p), 82′, Karavaev 70′ / A. Mitrović 79′), Turcia – Ungaria 0-1 (Szoboszlai 81′)
  • Duminică, 6 septembrie: Ungaria – Rusia 2-3 (Sallai 63′, Nikolić 71′ / Anton Miranchuk 16′, Ozdoev 35′, Mário Fernandes 47′), Serbia – Turcia 0-0
  • Duminică, 11 octombrie: Serbia – Ungaria 0-1 (Könyves 20′), Rusia – Turcia 1-1 (Anton Miranchuk 28′ / Kenan Karaman 62′)
  • Miercuri, 14 octombrie: Turcia – Serbia, Rusia – Ungaria (ora 21:45)
Rusia 3 2 1 0 7-4 7
Ungaria 3 2 0 1 4-3 6
Turcia 3 0 2 1 1-2 2
Serbia 3 0 1 2 1-4 1

Grupa 4

  • Joi, 3 septembrie: Bulgaria – Irlanda 1-1 (Kraev 57′ / Duffy 90’+4), Finlanda – Țara Galilor 0-1 (Moore 81′)
  • Duminică, 6 septembrie: Țara Galilor – Bulgaria 1-0 (N. Williams 90’+5), Irlanda – Finlanda 0-1 (Jensen 65′)
  • Duminică, 11 octombrie: Irlanda – Țara Galilor 0-0, Finlanda – Bulgaria 2-0 (Taylor 52′, Jensen 67′)
  • Miercuri, 14 octombrie: Finlanda – Irlanda (ora 19:00), Bulgaria – Țara Galilor (ora 21:45)
Țara Galilor 3 2 1 0 2-0 7
Finlanda 3 2 0 1 3-1 6
Irlanda 3 0 2 1 1-2 2
Bulgaria 3 0 1 2 1-4 1

Liga C

Grupa 1

  • Sâmbătă, 5 septembrie: Azerbaidjan – Luxemburg 1-2 (Sheydaev 44′ / Krivotsyuk 49′-autogol, Rodrigues 73′-pen.), Cipru – Muntenegru 0-2 (Jovetić 61′, 74′)
  • Marți, 8 septembrie: Cipru – Azerbaidjan 0-1 (Medvedev 30′), Luxemburg – Muntenegru 0-1 (Bećiraj 90’+4-pen.)
  • Sâmbătă, 10 octombrie: Luxemburg – Cipru 2-0 (Sinani 12′, 26′), Muntenegru – Azerbaidjan 2-0 (Jovetic 9′, Ivanovic 71′)
  • Marți, 13 octombrie: Azerbaidjan – Cipru 0-0, Muntenegru – Luxemburg 1-2 (Ivanović 34′ / E. Muratovic 42′, Sinani 86′)
Luxemburg 4 3 0 1 6-3 9
Muntenegru 4 3 0 1 6-2 9
Azerbaidjan 4 1 1 2 2-4 4
Cipru 4 0 1 3 0-5 1

Grupa 2

  • Sâmbătă, 5 septembrie: Macedonia de Nord – Armenia 2-1 (Alioski 6′-pen., Nestorovski 39′-pen. / Barseghyan 90’+5-pen.), Estonia – Georgia 0-1 (Katcharava 33′)
  • Marți, 8 septembrie: Armenia – Estonia 2-0 (Karapetyan 44′, Wbeymar 66′), Georgia – Macedonia de Nord 1-1 (Okriashvili 14′-pen. / Ristovski 34′)
  • Duminică, 11 octombrie: Estonia – Macedonia de Nord 3-3 (Sappinen 33′, 61′, Liivak 76′-pen. / Kuusk 3′-autogol, Pandev 80′, Zajkov 88′), Armenia – Georgia 2-2 (Bayramyan 6′, Mkhitaryan 89′-pen. / Katcharava 46′, Okriashvili 74′)
  • Miercuri, 14 octombrie: Macedonia de Nord – Georgia, Estonia – Armenia (ora 21:45)
Macedonia de Nord 3 1 2 0 6-5 5
Georgia 3 1 2 0 4-3 5
Armenia 3 1 1 1 5-4 4
Estonia 3 0 1 2 3-6 1

Grupa 3

  • Joi, 3 septembrie: Moldova – Kosovo 1-1 (Nicolaescu 21′ / Kololli 72′), Slovenia – Grecia 0-0
  • Duminică, 6 septembrie: Slovenia – Moldova 1-0 (Bohar 29′), Kosovo – Grecia 1-2 (B. Berisha 83′ / Limnios 3′, Siovas 52′)
  • Duminică, 11 octombrie: Kosovo – Slovenia 0-1 (Vučkič 22′), Grecia – Moldova 2-0 (Bakasetas 45’+3-pen., Mantalos 50′)
  • Miercuri, 14 octombrie: Moldova – Slovenia, Grecia – Kosovo (ora 21:45)
Grecia 3 2 1 0 4-1 7
Slovenia 3 2 1 0 2-0 7
Kosovo 3 0 1 2 2-4 1
Moldova 3 0 1 2 1-4 1

Grupa 4

  • Vineri, 4 septembrie: Lituania – Kazahstan 0-2 (Zainutdinov 4′, Kuat 87′), Belarus – Albania 0-2 (Çikalleshi 24′, Bare 79′)
  • Luni, 7 septembrie: Kazahstan – Belarus 1-2 (Aimbetov 63′ / Bordachev 54′, Lisakovich 87′), Albania – Lituania 0-1 (D. Kazlauskas 52′)
  • Duminică, 11 octombrie: Kazahstan – Albania 0-0, Lituania – Belarus 2-2 (Novikovas 7, Laukžemis 75 / Lisakovich 59-pen., Sachivko 66)
  • Miercuri, 14 octombrie: Lituania – Albania (ora 19:00), Belarus – Kazahstan (ora 21:45)
Kazahstan 3 1 1 1 3-2 4
Albania 3 1 1 1 2-1 4
Belarus 3 1 1 1 4-5 4
Lituania 3 1 1 1 3-4 4

Liga D

Grupa 1

  • Joi, 3 septembrie: Insulele Feroe – Malta 3-2 (K. Olsen 26′, A. Olsen 88′, Hendriksson 90’+1 / Degabriele 38′, Agius 74′), Letonia – Andorra 0-0
  • Duminică, 6 septembrie: Andorra – Insulele Feroe 0-1 (K. Olsen 32′), Malta – Letonia 1-1 (Nwoko 16′ / Guillaumier 26′-autogol)
  • Sâmbătă, 10 octombrie: Insulele Feroe – Letonia 1-1(Faero 28′ / Ikaunieks 25′), Andorra – Malta 0-0
  • Marți, 13 octombrie: Letonia – Malta 0-1 (S. Borg 90’+7), Insulele Feroe – Andorra 2-0 (K. Olsen 19′, 33′)
Insulele Feroe 4 3 1 0 7-3 10
Letonia 4 0 3 1 2-3 3
Malta 4 1 2 1 4-4 5
Andorra 4 0 2 2 0-3 2

Grupa 2: Gibraltar, Liechtenstein, San Marino

  • Sâmbătă, 5 septembrie: Gibraltar – San Marino 1-0 (Torilla 43′)
  • Marți, 8 septembrie: San Marino – Liechtenstein 0-2 (Hasler 4′, Frick 15′)
  • Sâmbătă, 10 octombrie: Liechtenstein – Gibraltar 0-1 (De Barr 10′)
  • Marți, 13 octombrie: Liechtenstein – San Marino 0-0
Gibraltar 2 2 0 0 2-0 6
Liechtenstein 3 1 1 1 2-1 4
San Marino 3 0 1 2 0-3 1