ROMANIA – BELARUS 5-3. Relaxare la 5-0, bieloruşii au marcat de trei ori şi au ratat un penalty!

România a câştigat, miercuri, amicalul de la Ploieşti cu Belarus, scor 5-3, deşi a condus la un moment dat cu 5-0!

11 nov. 2020, 18:12
ROMANIA – BELARUS 5-3. Relaxare la 5-0, bieloruşii au marcat de trei ori şi au ratat un penalty!

Victorie pentru România în amicalul cu Belarus: Mitrea, Marin, Nedelcearu, de două ori, şi Pușcaș au marcat pentru „tricolori”. Oaspeţii au revenit pe final, prin Kendysh, Bakhar şi Klimovich, iar Yablonski a ratat un penalty!

ROMANIA – BEALRUS 5-3 LIVE TEXT

ROMANIA – BELARUS 5-3! A marcat KLIMOVICH, min. 90! O nouă gafă în defensiva „tricolorilor”

ROMANIA – BELARUS 5-2, min. 83: Lazar apară un penalty executat de Yablonski. Mitrea a faultat în careu

ROMANIA – BELARUS 5-2! A marcat BAKHAR, min. 80! Bakhar a primit o pasă în adâncime, peste fundașii României, iar decarul Belarusului a rămas singur cu Lazar și l-a învins cu șut plasat, de la 10 metri

ROMANIA – BELARUS 5-1! A marcat KENDYSH, min. 63! După un corner, mingea a fost deviată de Mogoș și a ajuns la Kendysh care a trimis mingea în poartă, din 5 metri

ROMANIA – BELARUS 5-0! A marcat NEDELCEARU, min. 55! Man a avut o acțiune personală și a intrat în centru, din partea dreaptă. Acesta i-a pasat lui Tănase, care a șutat din prima.  Chichkan a respins slab, în față, iar Nedelcearu, aflat surprinzător în careu, a marcat cu un șut de la 5 metri

ROMANIA – BELARUS 4-0! A marcat PUŞCAŞ, min. 42! După o centrare trimisă de Ganea, Nedelcearu a pasat cu capul către Pușcaș. Atacantul român a preluat în careu, s-a întors perfect și a trimis la colțul lung, fără nicio șansă pentru portarul Chichkan

ROMANIA – BELARUS 3-0! A marcat NEDELCEARU, min. 32! Florin Tănase a bătut excelent un corner, Vasile Mogoș a deviat pe spate, iar  Ionuț Nedelcearu a marcat din trei metri, cu poarta goală

ROMANIA – BELARUS 2-0! A marcat R. MARIN, min. 19! Răzvan Marin a transformat un penalty scos de Puşcaş.

ROMANIA – BELARUS 1-0! A marcat MITREA, min. 11! Bogdan Mitrea, debutant, a deschis scorul cu o lovitură de cap din 6 metri după o centrarea perfectă venită de la Răzvan Marin!

ROMANIA BELARUS LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO X. Echipele de start la meciul ROMANIA – BELARUS

ROMANIA: Lazar – Nedelcearu, Mitrea, Toșca – Mogoș, R. Marin, Nistor, Cr. Ganea –  Man, Pușcaș,  Fl. Tănase. Selecționer: Mirel Rădoi.

BELARUS: Hatkevici – Zolotov, Poliakov, Naumov, Bordacev – Bahar, Ebong, Iablonskîi, Klimovici – Haciaturian, Lisakovici. Selecționer: Mihail Marhel.

ROMANIA BELARUS, meci amical, se joacă, miercuri, de la ora 19:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO X 

ROMANIA BELARUS LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO X. Încercăm să integrăm pe toată lumea. Indiferent de rezultate, atmosfera trebuie să fie una bună. Încercăm să scoatem din orice lucru negativ o părticică pozitivă. Dacă vom analiza doar ce s-a greșit, înseamnă că eu și staff-ul meu întâmpinăm o mare problemă. Trebuie să le prezentăm jucătorilor și nume pozitive. Principiile vor fi la fel”, a declarat selecţionerul „tricolorilor”, Mirel Rădoi, înainte de ROMANIA BELARUS.

ROMANIA BELARUS LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO X

ROMANIA BELARUS LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO X. „Suntem bucuroşi că putem juca împotriva unui adversar puternic, având o istorie fotbalistică atât de bogată. Singura problemă pe care am întâmpinat-o în pregătirea acestui joc a fost că trei din jucătorii noştri de bază au primit rezultate pozitive la testarea covid-19 premergătoare perioadei de cantonament. Nu e o scuză, e un fapt. Există similitudini între echipele noastre, ambele au pierdut semifinala barajului pentru EURO şi ambele au ca selecţioneri foştii antrenori de la nivel U21. În aceste condiţii, se impune o reconstrucţie, există oportunitatea şi imperativul de a promova jucători tineri care să se integreze alături de cei experimentaţi”, a declarat Mihail Marhel, selecţionerul ex-societicilor. PRO X transmite, miercuri, de la ora 19:00, ROMANIA BELARUS LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

PRO X transmite, miercuri, de la ora 19:00, ROMANIA BELARUS LIVE STREAM VIDEO ONLINE

ROMANIA BELARUS LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO X. Echipele probabile la meciul ROMANIA – BELARUS

ROMANIA: Tătărușanu – Val. Crețu, I. Cristea, Nedelcearu, Cr. Ganea – Nistor, R. Marin, Maxim – Fl. Tănase, Pușcaș, Man. Selecţioner: Mirel Rădoi.

BELARUS: Gutor – Polyakov, Naumov, Sachivko, Pechenin – Yuzepchukh, Maevskiy, Yablonski, Stasevich . Lisakovich, Skavysh. Selecţioner: Mikhail Markhel.

ROMANIA BELARUS LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO XROMANIA BELARUS, meci amical, se joacă, miercuri, de la ora 19:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO XROMANIA şi BELARUS se întâlnesc pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. Meciul ROMANIA – BELARUS se dispută fără spectatori. PRO X transmite, miercuri, de la ora 19:00, ROMANIA BELARUS LIVE STREAM VIDEO ONLINE.