ROMANIA-BELARUS LIVE VIDEO. Naţionala de handbal masculin se poate califica la Europene, după 22 de ani

ROMANIA-BELARUS LIVE VIDEO. Reprezentativele de handbal masculin ale României şi Belarusului se vor întâlni joi, de la ora 19.00, la Craiova, în penultimul meci din grupele de calificare la turneul final al Campionatului European de handbal masculin, care va avea loc la începutul anului viitor în Croaţia.

15 iun. 2017, 11:22
ROMANIA-BELARUS LIVE VIDEO. Naţionala de handbal masculin se poate califica la Europene, după 22 de ani

ROMANIA-BELARUS LIVE VIDEO ora 19.00

Click aici pentru a vedea România – Belarus

ROMANIA-BELARUS LIVE VIDEO. România întâlnește astăzi, într-un meci decisiv, selecționata Belarusului, în Sala Polivalentă din Bănie, de la ora 19.00 (TVR2), iar cu o victorie jucătorii pregătiți de spaniolul Xavier Pascual și de Eliodor Voica își măresc șansele de calificare la Europeanul din Croația. Dacă pierd, Mihai Popescu și colegii săi ratează orice șansă de a evolua din nou la Euro, după 22 de ani. Ultima noatră prezenţă la un turneu final continental a fost consemnată în 1996.

Clasamentul grupei, cu două etape înainte de final, arată astfel: 1. Serbia – 6 puncte, 2. Belarus – 5, 3. România – 4, 4, Polonia – 1. Au mai rămas de disputat jocurile: România – Belarus, Serbia – Polonia, Polonia – România, Belarus – Serbia. Primele clasate din grupă și cea mai bună formație de pe locul al treilea în cele șapte grupe vor merge la Euro. Belarus poate ajunge la Campionatul European și dacă pierde meciul de la Craiova, dar învinge Serbia, echipă calificată deja.

ROMANIA-BELARUS LIVE VIDEO. Naționala feminină de handbal a României şi-a asigurat deja prezenţa la Campionatul Mondial din Germania, care va avea loc la sfârşitul acestui an, după ce a depăşit Austria cu 67-53 la „general“. Tricolorele s-au impus marți, la Stockerau, cu 33-24 (11-13), după ce vinerea trecută câștigaseră, la Oradea, cu scorul de 34-29. România este singura echipă care a participat la toate cele 22 de ediții anterioare ale Campionatului Mondial. Turneul final al Campionatului Mondial va avea loc în intervalul 1-17 decembrie.