ROMANIA CANADA FED CUP. Surprize în echipa lui Florin Segărceanu. Ce a decis Simona Halep

ROMANIA CANADA FED CUP. România va juca primul meci din sezonul 2018 al Fed Cup, Grupa Mondială 2, la Cluj-Napoca, pe 10 şi 11 februarie, contra celor din Canada.

23 ian. 2018, 14:11
ROMANIA CANADA FED CUP. Surprize în echipa lui Florin Segărceanu. Ce a decis Simona Halep

ROMANIA CANADA FED CUP. Florin Segărceanu, noul căpitan-nejucător al României, după suspendarea lui Ilie Năstase, le-a chemat pe Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Raluca Olaru, scrie site-ul treizecizero.ro.

ROMANIA CANADA FED CUP. Mihaela Buzărnescu, vizată și ea inițial pentru acest meci, a decis să nu participe. Acesta a declarat la Melbourne că se bucură de convocare și că i-ar plăcea să joace, dar că va lua o decizie împreună cu echipa ei, în funcție de calendar. Jucătoarea a confirmat ulterior că nu va juca la Cluj-Napoca.

ROMANIA CANADA FED CUP. Simona Halep urmează să fie reconfirme convocarea în funcție de starea de sănătate după turneul de la Melbourne.

Simona Halep se gândeşte să ia o pauză. Accidentarea la gleznă o determină să renunţe la următorul turneu

ROMANIA CANADA FED CUP. În cazul unei victorii cu Canada, România va juca un meci de baraj în aprilie pentru promovare în Grupa Mondială 1. În caz de eșec, meciul de baraj va fi pentru menținerea în Grupa Mondială 2.