ROMANIA – CANADA 3-1: Victorie lejeră în Fed Cup. Urmează barajul de promovare în Grupa I Mondială

România s-a calificat, duminică, în barajul pentru Grupa I Mondială la Fed Cup. Româncele au câștigat cu 3-1 în fața Canadei. 

11 feb. 2018, 08:09
ROMANIA – CANADA 3-1: Victorie lejeră în Fed Cup. Urmează barajul de promovare în Grupa I Mondială

UPDATE: România s-a calificat în barajul pentru Grupa I Mondială la Fed Cup. Româncele au câștigat cu 3-1 în fața Canadei. În ultimul meci al duelului, cel de dublu, Ana Bogdan și Raluca Olaru au pierdut contra perechii Gabriela Darbowski / Katherine Sebov, scor 6-4, 1-6, 6-10.

UPDATE: Irina Begu a declarat, duminică, la Cluj, că a avut mari emoţii la întâlnirea cu echipa Canadei din Cupa Federaţiei, dar este bucuroasă că a reuşit să câştige ambele partide.

„A fost o atmosferă extraordinară. Am avut mari emoţii şi mă bucur că am reuşit să câştig ambele partide. Oamenii de la Cluj sunt extraordinari condiţiile extraordinare, vă felicit pentru această sală extraordinară. Ne-aţi primit cu căldură şi asta contează cel mai mult”, a declarat Begu la interviul de pe teren.

Irina Begu a învins-o pe Katherine Sebov în două seturi, scor 6-2, 6-4, iar România conduce Canada, scor 3-0, în întâlnirea de la Cluj-Napoca, astfel că româncele se califică la barajul pentru promovare în primul eşalon valoric al FedCup. 

Spectatorii prezenţi la meciurile întâlnirii cu Canada de Fed Cup din acest week-end au primit din partea Dr. Oetker steguleţe tricolore şi carduri speciale cu echipa României pentru autografe. Compania Dr. Oetker este prezentă ca de obicei la partidele importante ale tenisului românesc. Spectatorii de la Cluj au avut parte de numeroase surprize din partea sponsorului competiției Dr. Oetker.

Sâmbătă, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA, iar Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a trecut, cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2, pe Bianca Andreescu, locul 173 WTA).