ROMANIA-CEHIA FED CUP. Cehii pregătesc un plan pentru anihilarea Simonei Halep. Ce spun despre meciul de la Cluj

ROMANIA-CEHIA FED CUP. Cehii se tem de Simona Halep înaintea duelului cu România din Grupa Mondială a Fed Cup.

02 feb. 2016, 16:11
ROMANIA-CEHIA FED CUP. Cehii pregătesc un plan pentru anihilarea Simonei Halep. Ce spun despre meciul de la Cluj

ROMANIA-CEHIA FED CUP. Căpitanul nejucător al Cehiei, Petr Pala, a mărturisit că va elabora un plan special pentru a o bloca pe Simona Halep. „Trebuie să formulăm un plan, vom încerca să o învingem, ştiu că are o statistică bună împotriva fetelor noastre, dar eu cred că toate fetele noastre o pot învinge. Ştiu că este greu, este o jucătoare foarte bună, dar aşa merg lucrurile. Dacă vrem să câştigăm trebuie să învingem în trei meciuri, nu ştiu cine o va face, dar cineva trebuie să o facă„, a spus Pala, la DolceSport.

ROMANIA-CEHIA FED CUP. Meciul România-Cehia, din Grupa Mondială a Fed Cup, se va disputa pe 6 şi 7 februarie la Cluj. Echipa României este formată din Simona Halep (3 WTA), Monica Niculescu (37 WTA), Andreea Mitu (102 WTA) şi Raluca Olaru, locul 45 WTA la dublu, această urmând a face cel mai probabil pereche cu Niculescu, în proba de dublu. Lipsesc Irina Begu (34 WTA) şi Alexandra Dulgheru (54 WTA).

ROMANIA-CEHIA FED CUP. Cehia contează în această dispută pe Petra Kvitova (9 WTA), Karolina Pliskova (13 WTA), Barbora Strycova (41 WTA) si Denisa Allertova (59 WTA). Va lipsi cea mai periculoasa jucatoare, Lucie Safarova, singura tenismena din lume aflata in Top 10 WTA atat la simplu, cat si la dublu.