ROMANIA ELVETIA FED CUP. Au fost anunţate ECHIPELE: adversara „tricolorelor” are MARI PROBLEME

ROMANIA ELVETIA FED CUP. Adversara "tricolorelor" din barajul pentru Cupa Mondială se confruntă cu probleme de efectiv înainte de întâlnirea de la Cluj-Napoca, programată pe 21-22 aprilie.

11 apr. 2018, 10:36
ROMANIA ELVETIA FED CUP. Au fost anunţate ECHIPELE: adversara „tricolorelor” are MARI PROBLEME

ROMANIA ELVETIA FED CUP.  Federația Română de Tenis a anunțat, miercuri, componența lotului echipei noastre pentru meciul de la Fed Cup. Astfel, România va fi reprezentată de Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) și Mihaela Buzărnescu (40 WTA).

Cine este noul iubit al Simonei Halep. Cum a făcut BANI şi în ce AFACERI CONTROVERSATE a fost implicat

ROMANIA ELVETIA FED CUP. Echipa de Cupa Fed a Elveției se află într-un moment delicat cu zece zile înainte de întâlnirea cu România din barajul pentru Grupa Mondială, care va avea loc între 21 și 22 aprilie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe zgură. Conform regulii ITF, miercuri, căpitanul nejucător Heinz Gunthardt trebuia să nominalizeze cele patru componente ale echipei, dar deocamdată el are la dispoziție doar trei jucătoare: Timea Bacsinszky  (46 WTA), Viktorija Golubic (107 WTA) și Jil Teichmann (136 WTA), urmând ca a patra să fie stabilită în următoarele zile.

Simona Halep, SHOW TOTAL. A cântat şi a dansat la un festival machedonesc VIDEO

ROMANIA ELVETIA FED CUP. Din cauza accidentărilor, Belinda Bencic va rata confruntarea cu România, în timp ce Timea Bacsinszky, semifinalistă la Roland Garros în 2015 și 2017 și jucătoare de Top 10 în trecut, resimte încă dureri la încheietură, ea jucând doar trei turnee în 2018 și la toate pierzând încă din primul tur. „Sperăm că Timea va scăpa de porbleme până la ora meciurilor, în următoarele zile vom anunța și numele celei de-a patra jucătoare, dar trebuie să găsim o soluție după ce vom vorbi și cu celelalte fete”, a spus Heinz Gunthardt.