ROMÂNIA-ELVEŢIA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Trei schimbări în echipa de start, faţă de meciul cu Franţa

ROMÂNIA-ELVEŢIA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Al doilea meci al zilei de la EURO 2016 se joacă de la ora 19.00, pe arena Parc des Princes, din Paris.

15 iun. 2016, 08:28
ROMÂNIA-ELVEŢIA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Trei schimbări în echipa de start, faţă de meciul cu Franţa

ROMÂNIA-ELVEŢIA LIVE VIDEO DOLCE SPORT

Click aici pentru a vedea România – Elveţia

România: Tătăruşanu – Săpunaru, Chiricheş, Dr. Grigore, Raţ – Prepeliţă, Pintilii – Torje, Stancu, Chipciu – Keşeru.

Elveţia: Sommer – Lichsteiner, Scar, Djourou, Rodriguez – Xhaka, Behrami – Shaqiri, Dzemaili, Mehmedi – Seferovic.

Faţă de meciul cu Franţa, Anghel Iordănescu a operat trei modificări în echipa de start. Cea mai importantă este mutarea lui Claudiu Keşeru în locul lui Florin Andone. La închidere, Andrei Prepeliţă i-a fost preferat lui Ovidiu Hoban, în timp ce Nicuşor Stanciu a fost trecut pe bancă şi înlocuit cu Torje.

ROMANIA ELVETIA (ora 19:00) LIVE VIDEO ONLINE PRO TV LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT

ROMÂNIA-ELVEŢIA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Cele două naţionale s-au mai întâlnit de 12 ori până acum, fiecare dintre ele câştigând câte cinci partide. Învingătoare cu 1-0 în prima partidă, contra Albaniei, Elveţia va fi sigură de calificarea în optimile EURO 2016 dacă va învinge România, dar şi un egal ar apropia-o destul de mult de obiectivul trecerii de grupe.

ROMÂNIA-ELVEŢIA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. România vine după 1-2 în meciul de deschidere, cu Franţa, când golul lui Payet, din minutul 89, a frânt inimile a milioane de microbişti. În ciuda înfrângerii dramatice, optimismul a rămas intact în rândul tricolorilor, care s-au declarat pregătiţi să facă un meci mare astăzi, împotriva Elveţiei.

ROMÂNIA-ELVEŢIA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Elveţia este cea mai cosmopolită naţională de la EURO 2014, în lotul de 23 de jucători fiind nu mai puţin de 12 naţionalităţi. Predomină kosovarii, dar există şi un caz chiliano-spaniol, cel al fundaşului stânga Rodriguez.