ROMÂNIA-ELVEŢIA. Probleme în atacul nostru. Bogdan Stancu are febră mare şi s-ar putea să nu joace

ROMÂNIA-ELVEŢIA. Anghel Iordănescu se confuntă cu probleme înaintea meciului pe care naţionala România îl va juca împotriva Elveţiei, miercuri seară, de la ora 19.00, pe Parc des Princes, în cadrul celei de-a doua etape din faza grupelor de la EURO 2016.

14 iun. 2016, 11:16
ROMÂNIA-ELVEŢIA. Probleme în atacul nostru. Bogdan Stancu are febră mare şi s-ar putea să nu joace

ROMÂNIA-ELVEŢIA. Bogdan Stancu se confruntă cu mari probleme de sănătate înaintea meciului de miercuri.

ROMANIA ELVETIA (ora 19:00) LIVE VIDEO ONLINE PRO TV LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT

Potrivit Dolce Sport, acesta este răcit, are temperatură și nu se știe dacă va fi titular în meciul contra Elveției. Mai mult decât atât, în ultimele zile „Motanul” nu s-a putut antrena la parametri normali şi nu se ştie dacă se va reface până miercuri seara.

Citeşte şi Euro 2016: Florin Andone, ofertă de milioane înainte de ROMANIA-ELVETIA

În plus mai pot apărea modificări și în ceea ce-l privește pe Gabriel Torje. Acesta a intrat foarte bine în meciul cu Franța și sunt șanse mari ca acesta să fie folosit încă din primul minut cu Elveția. Adi Popa a fost epuizat pe finalul partidei, iar acest lucru îi dă un plus lui Torje pentru a începe meciul ca titular.

Un alt semn de întrebare este în atac, acolo unde nu se știe încă dacă Florin Andone va fi folosit din nou din primul minut, sau Claudiu Keșeru va fi titularizat în premieră la un turneu final.