ROMANIA ELVETIA. „Tricolorii”, spionaţi de adversari: Stanciu, pericolul nr. 1

ROMANIA ELVETIA. ELVETIA se așteaptă la meciul cu ROMANIA la "dueluri fizice mai intense" ca împotriva Albaniei, a declarat Massimo Lombardo, tehnician din cadrul Federației Elvețiene de Fotbal, cu două zile înaintea meciului ROMANIA - ELVETIA din Grupa A de la EURO 2016.

13 iun. 2016, 15:40
ROMANIA ELVETIA. „Tricolorii”, spionaţi de adversari: Stanciu, pericolul nr. 1

ROMANIA ELVETIA. Pentru a-l ajuta pe selecționerul Vladimir Petkovic, Massimo Lombardo a urmărit meciul de deschidere a EURO 2016 (Franța – România), dar și trei amicale ale „tricolorilor”, precum și mai multe ore de înregistrări, scrie ziarul La Tribune de Geneve.

ROMANIA ELVETIA (ora 19:00) LIVE VIDEO ONLINE PRO TV LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT

ROMANIA ELVETIA. „România e o echipă foarte solidară în efortul său colectiv. Duelurile fizice vor fi mai intense ca împotriva Albaniei, fiindcă românii se pricep să reducă spațiile, provocând tocmai aceste dueluri. Voi spune și că această echipă e mai structurată. Cum știe întotdeauna să se apere, a dezvoltat tranziții rapide când recuperează balonul. Caută repede spațiile. Spre Andone, vârf împins. Atenție la Stanciu la mijloc, numărul 10. Nu e de prea mult timp la națională, dar e foarte talentat. Apoi va trebui incomodat tandemul Pintilii și Hoban, cei doi închizători care asigură stabilitatea ansamblului. După aceea, n-aș spune că apărarea lor e ireproșabilă”, a afirmat Lombardo, fost internațional, care a fost coechipierul lui Viorel Moldovan la Grasshoppers Zurich și Servette Geneva.

ROMANIA ELVETIA. România și Elveția se vor întâlni, miercuri, de la 19:00, ora României, pe Parc des Princes din Paris.