România, fără Simona Halep, Irina Begu şi Sorana Cîrstea în meciul de Fed Cup contra Rusiei. Cum arată lotul „tricolorelor”

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu şi Monica Niculescu nu vor face parte din echipa României pentru întâlnirea cu Rusia din Grupa Mondială a Fed Cup, partidă care se va desfăşura la Cluj-Napoca, în perioada 7-8 februarie.

28 ian. 2020, 14:34
România, fără Simona Halep, Irina Begu şi Sorana Cîrstea în meciul de Fed Cup contra Rusiei. Cum arată lotul „tricolorelor”

Ana Bogdan (98 WTA), Irina Bara (160 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA la dublu) şi Jaqueline Cristian (209 WTA) au fost convocate de căpitanul nejucător al României, Florin Segărceanu, pentru partida cu Rusia, de la Cluj-Napoca.

O să fie un meci foarte greu şi din păcate nu am putut să aducem la lot cele mai bune jucătoare. Pentru mine este o dezamăgire că nu avem cea mai bună echipă, dar trebuie să înţelegem că tenisul este în primul rând un sport individual, iar jucătoarele trebuie să-şi vadă de propriile interese, să-şi vadă de carieră şi să se menajeze.

„Pe de altă parte, avem acum un schimb de generaţii, pe care poate că îl făceam peste câţiva ani, şi mă bucur că o să putem testa o echipă mai tânără, cu jucătoare care au deja experienţă internaţională şi este momentul să arate ce pot la echipa naţională„, a spus căpitanul-nejucător Florin Segărceanu.

În ceea ce priveşte lotul Rusiei, este format din Ekaterina Alexandrova (28 WTA), Anastasia Pavlyuchenkova (30 WTA), Veronika Kudermetova (40 WTA, 28 WTA la dublu), Svetlana Kuznetsova (53 WTA) şi Anna Kalinskaya (109 WTA, 79 WTA la dublu).

România înfruntă pe 7 şi 8 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, selecţionata Rusiei, în Grupa Mondială a Fed Cup. Meciul contează pentru calificarea la turneul final al Fed Cup de la Budapesta, din 14-19 aprilie.


loading...