ROMANIA-GERMANIA EURO 2019. Nemţii l-au luat în vizor pe unul dintre tricolori: „Îi place să petreacă şi îi plac şi ţigările”

ROMANIA-GERMANIA EURO 2019. Ziariștii germani de la „Goal” au scris despre Florinel Coman, component al naționalei de tineret, că are o viață extrasportivă agitată, dar este unul dintre cei mai talentați jucători români.

27 iun. 2019, 10:30
ROMANIA-GERMANIA EURO 2019. Nemţii l-au luat în vizor pe unul dintre tricolori: „Îi place să petreacă şi îi plac şi ţigările”

ROMANIA-GERMANIA EURO 2019. Ziariștii de la „Goal” l-au luat în vizor pe Florinel Coman, eroul partidei pe care România a câștigat-o în fața Angliei, scor 4-2, la Campionatul European de Tineret. Despre mijocașul celor de la FCSB, nemții spun că este amator de petreceri și dependent de țigări. Pe de altă parte, Coman este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din lotul pregătit de Mirel Rădoi.

ROMANIA U21 GERMANIA U21 TVR LIVE STREAM VIDEO ONLINE în semifinalele Euro 2019

ROMANIA-GERMANIA EURO 2019. „Lui Florinel Coman îi place să petreacă și îi plac și țigările. Nu este un model, dar este unul dintre cele mai mari talente din echipa României U21. Florinel Coman provine din Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi. Regele Coman, așa l-a numit Gazeta Sporturilor, cel mai mare ziar sportiv românesc, după victoria de senzație cu Anglia.

În timp ce unii dintre foștii săi colegi au făcut deja saltul către campionatele de vârf, Coman joacă deocamdată la Steaua. În ciuda interesului manifestat de unele echipe, nu a sosit încă transferul. Asta se poate cauza și modului său de viață, nu întotdeauna unul profesionist„, scriu nemții de la Goal.