ROMANIA-GERMANIA EURO 2019. Tricolorii au exersat loviturile de la 11 metri. Cum arată lista executanţilor

ROMANIA-GERMANIA EURO 2019. Joi seara, de la 19:00, reprezentativa de tineret întâlneşte Germania, în semifinalele Campionatului European de Tineret.

27 iun. 2019, 06:38
ROMANIA-GERMANIA EURO 2019. Tricolorii au exersat loviturile de la 11 metri. Cum arată lista executanţilor

ROMANIA-GERMANIA EURO 2019. România a trecut de Croația și Anglia în faza grupelor, 4-1, respectiv 4-2, și a remizat contra Franței, scor 0-0. Câștigatoare a grupei C, naționala noastră va da piept acum cu Germania, principala favorită în viziunea bookmakerilor la câștigarea EURO 2019.

ROMANIA U21 GERMANIA U21 TVR LIVE STREAM VIDEO ONLINE în semifinalele Euro 2019

ROMANIA-GERMANIA EURO 2019. Pentru meciul de diseară, Mirel Radoi i-a pus să exerseze și loviturile de la 11 metri, în cazul în care se va ajunge la o astfel de departajare. Până acum, România a avut două penalty-uri la acest turneu final, iar George Pușcaș le-a transformat pe amândouă. George Pușcaș este între primii 5 executanți din echipă României, iar un al doilea executant va fi Ianis Hagi, fotbalist care a dat 5 din 10 goluri în sezonul trecut din lovituri de la 11 metri.

Alături de Pușcaș și Ianis Hagi, pe listă se mai află Florinel Coman, Dennis Mân și Andrei Ciobanu, jucători cu procentaje ridicate ale transformarilor, notează cotidianul Gazetă Sporturilor. Totuși, de menționat că Ciobanu nu a jucat până acum niciun minut la EURO. Ionuț Radu, portarul României, a apărat două penalty-uri în preliminarii.


loading...
Partenerii noștri