ROMANIA-GERMANIA FED CUP. George Cosac: „Va fi un meci echilibrat, dar am mare încredere în fetele noastre”

ROMANIA-GERMANIA FED CUP. Echipa de Fed Cup a României va susţine, pe 16 şi 17 aprilie, la Cluj-Napoca, meciul de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială, cu Germania.

13 apr. 2016, 14:34

ROMANIA-GERMANIA FED CUP. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, apreciază întâlnirea ca una echilibrată, dar este optimist în privința calificării tricolorelor. „Va fi un meci echilibrat, însă pentru noi va fi o presiune suplimentară pentru că e baraj și ne dorim extrem de mult să rămânem în Grupa Mondială. Germania vine cu cea mai bună echipă, dar am mare încredere în fetele noastre”, spus Cosac.

ROMANIA-GERMANIA FED CUP. Ambele team-uri au susținut, miercuri, conferințe de presă, iar prin intermediul companiei Dr. Oetker antrenamentul a fost deschis publicului. Fetele au oferit oferit o sesiune de autografe. De asemenea, a avut loc o degustare de Pizza Guseppe, iar spectatorii au avut parte de numeroase surprize din partea sponsorului competiției Dr. Oetker.

ROMANIA-GERMANIA FED CUP. Din echipa României mai fac parte Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru. Simona Halep porneşte cu un avantaj împotriva nemţoaicelor. Pe Andrea Petkovic o conduce cu 5-1 în meciurile directe, iar pe Angelique Kerber cu 3-0. „Am jucat câteva meciuri în SUA, sunt mult mai încrezătoare, sunt mai motivată să intru pe teren şi să lupt, să câştig meciul. Sper să câştig ambele meciuri, să fie mai bine decât cu Cehia, va fi o partidă dificilă, vom face ceva bine. Fiecare meci e diferit, fiecare zi e diferită, am un avantaj că am câştigat cu Kerber şi Petkovici de multe ori, sper să fie bine şi de această dată”, a spus Simona Halep.