ROMANIA-GERMANIA FED CUP. Simona Halep, avantajată de ZGURĂ

ROMANIA-GERMANIA FED CUP. Simona Halep a declarat, duminică, faptul că terenul de zgură de la Cluj-Napoca pe care se va desfăşura partida ROMANIA - GERMANIA din FED CUP avantajează echipa noastră. ROMANIA-GERMANIA din FED CUP va avea loc în 16 – 17 aprilie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

10 apr. 2016, 17:51
ROMANIA-GERMANIA FED CUP. Simona Halep, avantajată de ZGURĂ

ROMANIA-GERMANIA FED CUP. Simona Halep a declarat că îi place zgura şi joacă destul de bine pe o astfel de suprafaţă.

ROMANIA-GERMANIA FED CUP. „Din punctul meu de vedere, eu cred că da. Mie îmi place zgura, joc destul de bine pe zgură, vom vedea. Şi ele joacă bine, suntem la un nivel foarte ridicat, unde toate jucătoarele jucăm bine cam pe toate suprafeţele. Eu sper să fim mult mai încurajate decât ele şi să câştigăm, e tot ce ne dorim. Suntem o echipă puternică, mai solidă, valori mult mai apropiate şi cred că putem face un meci bun, să şi câştigăm. Nu este exclus, dar va fi un meci foarte greu”, a spus Simona Halep.

ROMANIA-GERMANIA FED CUP. Echipa de tenis feminin a României a ajuns, duminică seară la Cluj-Napoca pentru partida din Fed Cup împotriva Germaniei care va avea loc în 16 – 17 aprilie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.