ROMANIA GERMANIA FED CUP. Irina Begu deschide balul. Vezi PROGRAMUL MECIURILOR

ROMANIA GERMANIA FED CUP. Vineri s-a desfășurat tragerea la sorți a ordinii meciurilor din întâlnirea ROMANIA - GERMANIA din FED CUP, care se va desfăşura pe 16 şi 17 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

15 apr. 2016, 11:20
ROMANIA GERMANIA FED CUP. Irina Begu deschide balul. Vezi PROGRAMUL MECIURILOR

ROMANIA GERMANIA FED CUP. Iată programul meciurilor de la întâlnirea ROMANIA – GERMANIA:

SÂMBĂTĂ

ora 13:00

Irina Begu – Angelique Kerber

Urmat de:

Simona Halep – Andrea Petkovic

DUMINICĂ

ora 13:00

Simona Halep – Angelique Kerber

Urmat de:

Irina Begu – Andrea Petkovic

Urmat de meciul de dublu:

Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu – Annika Beck / Julia Goerges

Reguli pentru evitarea aglomerației la meciul ROMANIA – GERMANIA din FED CUP din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca:

Federația Română de Tenis a publicat pe site-ul oficial regulile de comportament pentru meciul de FED CUP, România – Germania, din Sala Polivalentă din Cluj.Napoca pentru a evita aglomerarea căilor de acces. Printre acestea este menționat faptul că accesul în sală se face începând cu ora 11:00, în zilele de sâmbătă 16 aprilie și duminică, 17 aprilie, iar accesul copiilor preșcolari este permis cu condiția să fie însoțiți de posesorii de bilete și să fie ținuți în brațe. Prin intermediul companiei Dr. Oetker, antrenamentul de miercuri a fost deschis publicului, fetele au oferit o sesiune de autografe și a avut loc o degustare de Pizza Guseppe. De asemenea, compania Dr. Oetker, sponsorul turneului, încurajează echipa națională și este alături de fani oferind numeroase surprize promoționale la meciurile din week-end.

Româncele au strălucit la dineul oficial

Componentele echipei de Fed Cup a României au făcut furori la dineul oficial, unde au fost îmbrăcate în ținute super sexy. Nemțoaicele n-au atras nici o privire înaintea duelului de la Cluj-Napoca, deși printre ele a fost și Angelique Kerber, câștigătoarea de la Australian Open. SImona Halep a fost într-o dispoziție de excepție și s-a pozat cu toată lumea, afișând un zâmbet larg.