România – Germania se va juca fără spectatori. Autoritățile n-au fost de acord cu solicitarea FRF

România - Germania, meci din preliminariile CM 2022 din Qatar, trebuia să fie primul cu spectatori după o lungă perioadă de timp. Răzvan Burleanu anunțase că Arena Națională va putea fi ocupată în proporție de 30%, dar autorităţile au refuzat acest scenariu.

15 mart. 2021, 18:55
România – Germania se va juca fără spectatori. Autoritățile n-au fost de acord cu solicitarea FRF

România – Germania se va juca fără spectatori din cauză că ţara noastră este lovită crunt de al treilea val al păandemiei de coronavirus. FRF n-a primit acceptul autorităților, așa că meciul împotriva fostei campioane mondiale se va juca fără public.

România – Germania se va juca fără spectatori

„Următorul pas este să avem spectatori, iar după cum ştiţi meciul test pe care l-am propus autorităţilor guvernamentale este cel cu Germania, de pe Arena Naţională. În martie-aprilie avem ca obiectiv să putem să regăsim 30 la sută din capacitatea stadioanelor ocupată cu spectatori, după care în luna iunie să putem să ajungem la 50 la sută în ceea ce priveşte meciurile de la Euro”, spunea Răzvan Burleanu, președintele FRF, pe 25 februarie. FRF a încercat să facă tot posibilul pentru ca meciul să se dispute cu spectatori, invocând și că partida poate fi un test în perspectiva Campionatului European. Autoritățile n-au fost de acord cu solicitarea FRF, iar meciul se va juca în cele din urmă cu porțile închise, scrie ProSport.

Mirel Rădoi a anunţat „stranierii” pentru meciurile din preliminariile CM 2022. Surprize pe listă 

România va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45

28 martie: România – Germania, ora 21:45

31 martie: Armenia – România, ora 19:00

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.