ROMANIA-GRECIA 1-1: „E supărare mare!”

ROMÂNIA - GRECIA 1-1: Antrenorul Ioan Andone consideră justă calificarea naţionalei Greciei în urma barajului cu România, fiind de părere că formaţia antrenată de Fernando Santos şi-a arătat experienţa şi valoarea superioare.

19 nov. 2013, 21:34
ROMANIA-GRECIA 1-1: „E supărare mare!”

ROMÂNIA – GRECIA 1-1: „Jucăm prea puţin, jucăm pe reprize cum ar veni. După primele 20 de minute, am înţeles că a greşit Măţel, care l-a scos din ofsaid pe Mitroglou, exact ca la Atena. La un asemenea nivel, nu ai voie să faci asemenea greşeli. Grecii au fost mai experimentaţi, au avut o singură ocazie, au dat gol, apoi au tras de timp. Nu i-a interesat fotbalul. Piţurcă a schimbat bine la pauză, dar lui Marica îi trebuiau mai multe mingi. E supărare, dar grecii sunt mai buni ca noi. Per ansamblu nu avem ce comenta. Nu se pune problema de aşa ceva, dar din păcate fotbalul românesc nu are reprezentare internaţională. Maxim a jucat bine la ce încărcătură a fost supus. Până la urmă nu e Maradona. Nu ar trebui să plece Piţurcă, pentru că el ne-a adus aici. Sper ca la următorul Mondial să ne calificăm, pentru că nu vedeţi că ne apropiem din nou de 20 de ani de absenţă? În meciurile astea trebuie să ai caracter. Încă suntem departe de Grecia. Chiar nu credeam că nu putem să batem, nu credeam că în două manşe nu vom putea câştiga un meci”, a spus, marţi, Andone, la Arena Naţională.

Reprezentativa de fotbal a României a ratat calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, după ce a încheiat la egalitate, marţi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata similară a Greciei, în manşa retur a barajului de accedere la turneul din 2014. În tur, tricolorii au pierdut, la Pireu, cu scorul de 1-3.