ROMANIA – GRECIA. Bogdan Stancu şi-a regăsit pofta de gol. A marcat de două ori pentru echipa de club

Atacantul român Bogdan Stancu a reuşit o ''dublă'' pentru formaţia Genclerbirligi, care a învins pe Eskişehirspor cu scorul de 2-0, luni seara, la Ankara, înt-run meci din etapa a 10-a a campionatului de fotbal al Turciei.

05 nov. 2013, 06:53
ROMANIA – GRECIA. Bogdan Stancu şi-a regăsit pofta de gol. A marcat de două ori pentru echipa de club

Bogdan Stancu se numără printre stranierii convocaţi de Victor Piţurcă pentru barajul cu Grecia, de calificare la CM 2014, pe care naţionala îl va disputa pe 15 şi 19 noiembrie. Titular în ultimele partide ale echipei reprezentative, „Motanul” a lăsat de dorit la capitolul eficacitate, însă cu 10 zile înainte de meciul decisiv cu reprezentativa elenă se pare că şi-a regăsit pofta de gol.

În etapa a 10-a a campionatului Turciei, luni seara, el a înscris ambele goluri ale formaţiei sale, Genclerbirligi, în disputa de pe teren propriul cu Eskişehirspor.

Bogdan Stancu a jucat tot meciul şi a marcat în minutele 7 şi 53.

Click aici pentru a vedea golurile lui Stancu

Internaţionalul român are patru goluri înscrise pentru Genclerbirligi în acest sezon.

În clasament, Fenerbahce ocupă primul loc, cu 25 de puncte, urmată de Kasimpaşa SK, 21 p, Sivasspor, 19 p, Galatasaray, 19 p, Beşiktaş, 18 p, etc. Eskişehirspor se află pe locul 7, cu 16 p, iar Genclerbirligi a urcat pe locul 12, cu 10 p.

Citeşte şi ROMANIA – GRECIA. Bogdan Lobonţ: Calificarea la baraj nu înseamnă nimic