România, în topul CNN al destinaţiilor din 2016. Vezi cele mai atractive zone turistice

Publicat: Marţi, 29 Decembrie 2015 17:51 // Actualizat: Marţi, 29 Decembrie 2015 17:53 // Sursa: romaniatv.net

România se află într-un top 16 al destinaţiilor de călătorie recomandate de CNN pentru anul 2016, printre obiectivele propuse spre a fi vizitate numărându-se Delta Dunării, Munţii Carpaţi, Castelul Bran şi Transilvania.

Foto: delta-danube.ro

Jurnalista şi fotografa Anisha Shah, specializată în călătorii din Mozambic până în Myanmar, a realizat pentru ediţia online a reţelei internaţionale de televiziune CNN un clasament intitulat "Where to go in 2016" (Unde mergem în 2016, n.r.), recomandând 16 destinaţii, între care se numără şi România, potrivit Mediafax.

Printre recomandări se numără Munţii Carpaţi şi Delta Dunării, cu terenurile sale mlăştinoase şi roditoare şi unde turiştii sunt invitaţi să facă drumeţii, să pescuiască şi să observe păsările.

Şi galeriile din Cluj-Napoca, una dintre cele mai atractive zone artistice din ţară, se numără printre propunerile pe care jurnalista le face turiştilor pentru 2016.

Peisajele vaste şi variate din Transilvania, care încadrează castele şi biserici, nu vor dezamăgi, de asemenea, turiştii, se mai spune în materialul CNN, în care se face referire directă la Castelul Bran, care este asociat cu scriitorul irlandez Bram Stoker, autorul romanului "Dracula".

Printre celelalte destinaţii de călătorie recomandate de CNN pentru 2016 se numără Mongolia, Papua Noua Guinee, Regiunea Arctică (Islanda, Groenlanda şi Norvegia), Madagascar, Iran şi parcurile naţionale din India.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 dec 18:14
... România se află într-un top 16 al destinaţiilor de călătorie recomandate de...
1
EUR
4.7509
RON
24 Mar
noapte 2 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H