ROMANIA – INSULELE FEROE în preliminariile Euro 2020. Cât costă şi unde se găsesc BILETELE

FRF a anunţat că s-au pus la vanzare biletele pentru primul meci acasă al "tricolorilor" în preliminariile Euro 2020. România - Insulele Feroe se joacă pe 26 martie la Cluj Napoca.

26 feb. 2019, 09:37
ROMANIA – INSULELE FEROE în preliminariile Euro 2020. Cât costă şi unde se găsesc BILETELE

Pentru meciul de debut pe teren propriu al selecţionatei antrenate de Cosmin Contra, FRF a anunţat că biletele sunt disponibile online începând de marţi, 26 februarie, pe bilete.frf.ro şi bilete.ro.

România debutează pe teren propriu cu Insulele Feroe, la trei zile după confruntarea din Suedia. Meciul cu echipa pregătită de Lars Olsen se va juca la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, de la ora 21:45.

România a coborât un loc în clasamentul FIFA

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data şi locul naşterii ale titularului vor fi inscripţionate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripţionate cu noul nume) la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 şi 20:15. De asemenea, din 19 martie, biletele vor fi puse în vânzare şi la casieria stadionului.

Preţuri bilete:

Peluza 1: 25 lei
Tribuna 1: 50 lei
Tribuna 2: 60 lei
VIP: 250 lei