ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Decizie SURPRIZĂ de la UEFA

ROMANIA - IRLANDA DE NORD. Romania ar putea juca fara spectatori meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2016. UEFA ancheteaza incidentele de la meciul cu Ungaria, iar FRF are sanse mici de a scapa nesanctionata, fanii romani fiind recidivisti. ROMANIA - IRLANDA DE NORD se joaca, vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

29 oct. 2014, 09:28
ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Decizie SURPRIZĂ de la UEFA

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. UEFA se va pronunta vineri cu privire la sanctiunea pe care o va primi Romania, iar cel mai dur scenariu ar fi sa jucam fara suporteri partida cu Irlanda de Nord.

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. UEFA ar putea lua insa o decizie surpriza: 800 de fani nord irlandezi au platit deja sume de 300 de lire pentru a zbura cu avionul pana in Romania, plus costul biletului la meci si al cazarii, si vor ca forul european sa le permita doar lor sa fie la meci.

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. Ultima data forul european a cedat presiunilor Federatiei de la Belfast. In 2011, in preliminariile EURO, Irlanda de Nord a primit acceptul sa aiba 200 de fani in Serbia, desi balcanicii jucau fara suporteri din cauza incidentelor pe care le provocasera fanii la o partida anterioara, cu Italia.

ROMANIA – IRLANDA DE NORD. „Inteleg frustrarea fanilor nord irlandezi si o impartasesc. Le-am transmis celor de la UEFA ca sentimentele noastre conteaza si ca nu a reflectat cum trebuie asupra lor. Asta afecteaza si imaginea noastra, ca federatie, asa ca UEFA trebuie sa-si regandeasca procedurile”, a spus presedintele IFA, Jim Shaw, pentru BelfastTelegraph.