ROMÂNIA-IRLANDA DE NORD LIVE, în Liga Naţiunilor. Mirel Rădoi e nemulţumit de calitatea gazonului

ROMÂNIA-IRLANDA DE NORD LIVE. Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu va folosi primele două partide din Liga Naţiunilor, cu Irlanda de Nord şi Austria, doar pentru a pregăti barajul pentru calificarea la EURO 2020, cu Islanda.

03 sept. 2020, 15:54
ROMÂNIA-IRLANDA DE NORD LIVE, în Liga Naţiunilor. Mirel Rădoi e nemulţumit de calitatea gazonului

ROMÂNIA-IRLANDA DE NORD LIVE. „Sunt partide foarte importante pentru noi, începe un nou drum. Am ajuns să fim în play-off-ul pentru Campionatul European prin această competiţie, din punctul ăsta de vedere nu putem spune că folosim aceste două partide doar pentru a pregăti meciul cu Islanda. Dimpotrivă, sunt meciuri foarte importante pentru noul drum. Ceea ce am încercat zilele trecute să construim sper ca băieţii să pună în practică, să aplice cât mai multe dintre ideile pe care le-am lucrat împreună„, a declarat Mirel Rădoi.

Tehnicianul s-a arătat nemulţumit de calitatea gazonului de pe Arena Naţională, unde se va disputa partida cu Irlanda de Nord: „Nu va fi o garnitură de început cu extreme. Cel mai important în momentul de faţă nu este sistemul de joc, ci ceea ce producem în dinamica jocului, câţi oameni aducem în careul adversarului, cred că astea sunt aspectele importante. Am văzut gazonul şi nu este unul aşa cum ne aşteptam, dar trebuie să ne adaptăm foarte repede„.

Citeşte şi ROMANIA IRLANDA DE NORD LIGA NATIUNILOR. UEFA a delegat un arbitru mai tânăr decât Tătăruşanu, Deac sau Nistor. PROGRAMUL GRUPEI

ROMÂNIA-IRLANDA DE NORD LIVE. Mirel Rădoi a afirmat că a primit mai multe mesaje de încurajare înainte de debutul său ca selecţioner la echipa naţională de fotbal a României. „Am primit mai multe mesaje decât m-aş fi aşteptat, la acest început de drum oamenii sunt alături de noi ca staff, sunt încrezători şi sper ca la sfârşitul partidei de mâine seară să fie bucuroşi că o parte dintre ei au avut încredere în noi„, a mai spus Mirel Rădoi.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte vineri (ora 21:45), la Bucureşti, selecţionata Irlandei de Nord, şi la 7 septembrie (ora 21:45), la Klagenfurt, reprezentativa Austriei, în primele două partide din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

Meciul echipei naţionale de fotbal a României cu Islanda, din semifinalele play-off-ului Campionatului European, se va disputa la 8 octombrie, la Reykjavik. Miza play-off-ului o reprezintă calificarea la Campionatul European amânat pentru vara lui 2021 şi care a fost confirmat că va fi găzduit în continuare de aceleaşi 12 oraşe de pe continent.

Turneul final al Campionatului European de fotbal, programat iniţial în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020, a fost amânat de UEFA pentru 11 iunie – 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.


loading...