ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD: 3-2, victorie cu emoții în preliminariile CM 2022

România debutează cu dreptul în preliminariile CM 2022 după o repriză secundă nebună, cu ocazii imense, în care tricolorii au fost egalați la 2 într-un singur minut iar golul victoriei a fost înscris de Ianis Hagi în minutul 85. România - Macedonia de Nord, 3-2.

25 mart. 2021, 20:55
ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD: 3-2, victorie cu emoții în preliminariile CM 2022

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD LIVE LIVEO: 3-2. O primă repriză ezitantă pentru naționala lui Rădoi la dbutul preliminariilor pentru CM 2022. România l-a pierdut pe Florinel Coman, accidentat în minutul 10, însă înlocuitorul său, Valentin Mihăilă, a debutat cu mult tupeu. România conduce cu 1-0 la pauză, prin golul înscris de Florin Tănase, însă doar lipsa de inspirație a atacanților adverși a făcut ca scorul să rămână acesta. Valentin Mihăilă a fost avertizat spre sfârșitul primei reprize, primă repriză care a avut un finat tensionat după ce vedeta mecedonenilor a primit galben pentru o simulare.

România a început curajos repriza a doua repriză dominând total echipa Macedoniei. Golul a venit după un șut de la peste 20 de metri al lui Mihăilă, în minutul 50. România a continuat să preseze ratând încă o ocazie imensă prin Keșeru în minutul 57.

O greșeală impardonabilă a lui Niță care a pus prostește mâna pe o minge primită de la un coechipier a dus la o lovitură liberă indirectă din interiorul careului iar pe respingere Mihăilă ratează încă o ocazie monumentală.

Triplă-schimbare în tabăra României. Intră Alexandru Maxim, Ianis Hagi și Eric Bicfalvi, ies Dennis Man, Nicolae Stanciu și Florin Tănase. Cei trei au fșcut o fază superbă încheiată cu o ocazie imensă ratată de Bicfalvi.

Macedonia a reușit să reducă din difereță în minutul 81 prin Ademi iar un minut mai târziu Rmânia este egalată prin Bardhi

Finalul partidei a fost incendiar. După de a fost egalată la 2 într-un singur minut România a revenit în avantaj prin golul lui Ianis Hagi, în minutul 85.

 

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD LIVE LIVEO. Meciul de pe Arena Naţională va fi condus de o brigadă portugheză, avându-l la centru pe Fabio Jose Costa Verissimo, ajutat de Luis Andre Ferreira Pinto Campos şi Bruno Miguel Campos Rodrigues, în calitate de al patrulea oficial fiind delegat Antonio Emanuel Carvalho Nobre.

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD LIVE LIVEO PRO TV

România – Macedonia de Nord 3-2: Final nebun de meci, Hagi readuce avantajul pentru tricolori.

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD  2-2, oaspeții egalează în două minute. În cealaltă partidă, Germania s-a distanțat la 3-0.

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD 2-0. Valentin Mihăilă înscrie SUPERB, din afara careului, cu un trasor care îl învinge pe Dimitrievski!

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD 1-0. Florin Tănase deschide scorul cu un șut cu latul, la colțul lung, din interiorul careului mare. Pasa decisivă îi aparține căpitanului Vlad Chiricheș.

Update: Selecţionerul Mirel Rădoi, restat pozitiv cu coronavirus la 16 martie, este pe banca tricolorilor, el făcând miercuri şi joi două teste cu rezultate negative.

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD, echipele de start

ROMÂNIA: Niță – Ov. Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu – Marin, Stanciu – Man, Fl. Tănase, Coman – Keșeru
REZERVE: Lazar, Radu, Mogoș, Toșca, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Hagi, Bicfalvi, Mihăilă, Camora
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani)

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski – Bejtulai, Musliu, Ristevski – Ristovski, Nikolov, Bardhi, Alioski – Elmas – Pandev, Nestorovski
REZERVE: Bogatinov, Siskovski, Askovski, Ademi, Radeski, Trajkovski, Hasani, Ibraimi, Avramovski, Stojanovski, Velkoski, Spirovski
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

Centralul lusitan de 38 de ani a făcut parte din brigada care a arbitrat România în preliminariile CM 2018, fiind al patrulea oficial la 0-0 în Kazahstan.

Deocamdată nu se ştie dacă selecţionerul Mirel Rădoi va sta pe bancă la meciul de joi. El se află în izolare din cauza infecţiei cu Covid-19, iar cel mai posibil locul său pe bancă va fi luat de Nicolae Dică.

Citeşte şi Tătăruşanu s-a retras din echipa naţională. Emoţionantă scrisoare de adio a celui care a apărat peste un deceniu poarta României

Lotul României este următorul, potrivit FRF:

PORTARI: Florin Niţă (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuţ Radu (Inter Milan/Italia, 0/0), David Lazar (Astra, 1/0), Florin Iacob (UTA Arad 0/0);

FUNDAŞI: Vasile Mogoş (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuţ Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toşca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheş (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

MIJLOCAŞI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Creţu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoţia, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANŢI: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ/Bulgaria, 40/13), George Puşcaş (Reading/Anglia, 20/8).

Citeşte şi Mirel Rădoi, anunţ surprinzător despre DEMISIE. Ce se întâmplă cu NAŢIONALA ROMÂNIEI

ROMÂNIA – MACEDONIA DE NORD LIVE LIVEO. România va mai disputa două partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022, acestea fiind transmise live de PRO TV şi Radio România Actualităţi:

28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Naţională)

31 martie: Armenia – România, ora 19:00

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.