România, măturată din nou de viituri şi grindină. Mai mulţi oameni au fost salvaţi la limită din puhoaie VIDEO

Publicat: Duminică, 19 Iunie 2016 09:23 // Actualizat: Duminică, 19 Iunie 2016 09:58 // Sursa: romaniatv.net

Furtunile violente care au lovit jumătate de ţară au lăsat dezastru în urmă. În Suceava, patru oameni au fost salvaţi în ultimul moment din viitura care le-a năvălit în curte. Zeci de gospodării au fost inundate, în timp ce în alte zone grindina a făcut prăpăd. Bulgării de gheaţă au distrus acoperişuri, maşini, dar şi grădinile oamenilor. 

Oamenii din Horodnic erau acasă când a venit potopul. În doar câteva minute, întreaga curte a fost inundată. Au crezut că nu mai au nicio șansă, dar pompierii au ajuns la ei la timp. Apa a năvălit cu o forţă uimitoare şi a fost la un pas să ia pe sus şi maşinile.

Zeci de salvatori au venit în ajutorul localnicilor din Horodnic. 80 de gospodării din două localităţi au fost devastate.

Şi la Suceviţa, puhoaiele au măturat curţile oamenilor. Câteva minute de ploaie torenţială au fost de ajuns ca un pârâu să se umfle şi să inunde totul.

În Cluj, apele unui pârâu ieşit din matcă au măturat satul Fodora.

La Petroşani, grindina a lăsat dezastru în urmă. Zeci de maşini şi acoperişuri au fost distruse de bucăţile mari de gheaţă.

Nici Botoşaniul nu a fost ocolit de grindină care a distrus totul în cale.

La Borşa, în Maramureş, străzile arătau ca iarna după furtuna cu grindină, iar în Neamţ, bucăţile de gheaţă mari cât oul de găină au distrus grădinile.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
furtuni violente grindină inundaţii puhoaie viituri
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 iun 09:45
... Furtunile violente care au lovit jumătate de ţară au lăsat dezastru în urmă. În...
19 iun 09:36
...În Suceava, patru oameni au fost salvaţi în ultimul moment din viitura care le-a năvălit în curte. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8590
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H