ROMÂNIA-MUNTENEGRU. Tricolorii au scăpat de Jovetic, jucătorul care le-a marcat două goluri în preliminariile CM 2018

ROMÂNIA-MUNTENEGRU. Absența de marcă din lotul Muntenegrului pentru partida programată vineri seară la Ploiești, în Liga Națiunilor, contra României. Atacantul Stevan Jovetic, cel care a marcat două goluri tricolorilor în calificările pentru CM 2018 este accidentat și nu va putea evolua.

04 sept. 2018, 06:44
ROMÂNIA-MUNTENEGRU. Tricolorii au scăpat de Jovetic, jucătorul care le-a marcat două goluri în preliminariile CM 2018

ROMÂNIA-MUNTENEGRU. „Nu pot spune că sunt nervos, supărat, însă mă declar surprins. Sunt surprins, pentru că am introdus principii clare în precedenta campanie. Avem mereu o legătură cu jucătorii, ne spun cum se simt, care e situația lor, etcetera. Ar trebui să fie o certitudine când ei sunt pe lista selecționaților.

Cu toate acestea, Jovetici ne-a anunțat, duminică seară, târziu, că el nu poate veni, deoarece accidentările sale necesită o perioadă de pauză, iar el va reîncepe alergările abia peste două zile. Asta deși era selecționat. Până la urmă, să joci la echipa națională e un privilegiu. Nu sunt supărat, repet, dar sunt puțin dezamăgit„, a spus selecţionerul Muntenegrului, Ljubisa Tumbakovici, potrivit Gazetei Sporturilor, care citează postul de televiziune N1.

Jovetici nu este singurul motiv de îngrijorare pentru Tumbakovici. Alți 4 fotbaliști au probleme. Tumbakovici a vorbit despre fiecare în parte: Marusici (Lazio), „se află la niște teste în Germania, la Munchen, și vom afla la mijlocul săptămânii dacă poate juca”; Marko Vesovici (Legia), „s-a accidentat și, din ce înțeleg, va lipsi două săptămâni”;
Luka Djordjevici (Arsenal Tula), „s-a prezentat la reunire, dar are o accidentare și, la fel, nu va fi disponibil câteva săptămâni”; Marko Jankovici (Partizan), „e și el incert, nu știm dacă va putea juca”.