ROMÂNIA-OLANDA. Cosmin Contra: Voi face modificări în echipă, faţă de meciul cu Turcia

ROMÂNIA-OLANDA. Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că va face câteva schimbări la meciul cu Olanda faţă de cel cu Turcia, subliniind că aşteaptă cât mai mulţi fani pe Arena Naţională. Meciul cu Olanda se va juca marţi seara, de la ora 21.00.

13 nov. 2017, 09:04
ROMÂNIA-OLANDA. Cosmin Contra: Voi face modificări în echipă, faţă de meciul cu Turcia

ROMÂNIA-OLANDA. „Avem doar o victorie în istoria meciurilor cu Olanda, e foarte puţin. A fost o echipă puternică şi încă este o echipă puternică, în ciuda faptului că traversează o perioadă mai dificilă, după ce a ratat aceste calificări la turneele finale. Olanda are o generaţie bună, dar sperăm să obţinem un rezultat bun.

Citeşte şi Cosmin Contra: Sunt foarte mulţumit, în primul rând de atitudine, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece

Voi face câteva modificări în echipă, momentan, nu ştiu câte, dar voi încerca să menţin câţiva jucători din meciul cu Turcia. Pe parcurs, vor intra şi alţi jucători care n-au prins minute în meciul de săptămâna trecută, trebuie să-i văd şi pe ei. Indiferent de ce schimbări o să fac în echipă, sunt sigur că băieţii care vor intra vor avea aceeaşi atitudine bună, vor pune în aplicare ideile tactice pe care le-am pregătit în aceste zile şi sunt sigur că vom face un meci bun”, a spus Cosmin Contra. Portarul Ciprian Tătăruşanu este incert, iar fundaşul Cristian Săpunaru a devenit indisponibil, după ce s-a accidentat în meciul cu Turcia.

Meciul România-Olanda se va juca marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.