ROMANIA – SERBIA 2018. Selecţionerul Serbiei anunţă schimbări de ultimă oră

Selecţionerul Serbiei, Mladen Krstajic, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul cu România nu reprezintă “finala” grupei din Liga Naţiunilor şi că echipa sa va face toate eforturile pentru ca jocul să fie cât mai echilibrat.

13 oct. 2018, 11:44
ROMANIA – SERBIA 2018. Selecţionerul Serbiei anunţă schimbări de ultimă oră

ROMANIA – SERBIA 2018. “Am făcut schimbări de fiecare dată şi e posibil ca şi mâine să fac, dar nu pot spune acum care vor fi. Voi folosi jucătorii cei mai potriviţi. Mă voi axa ca pe posturile cheie să fie jucători cu experienţă, care să-i ghideze pe ceilalţi. Eu apreciez fiecare jucător în parte. Am observat încă de la meciul tur că România e o echipă bine închegată, bine organizată, şi sunt sigur că şi mâine vor face un meci bun. Eu mă feresc să fac referiri la jucătorii altor echipe şi nu pot spune pe cine am remarcat. Bineînţeles că nu este finala grupei acest meci, echipa va face toate eforturile dă fie un joc cât mai echilibrat”, a spus Krstajic.

Meciul România – Serbia, din Liga Naţiunilor, este programat duminică, la ora 16.00, pe Arena Naţională. Partida va fi transmisă în direct de Pro TV.