ROMANIA – SERBIA 0-0. Egal eroic pentru „tricolori”: Tamaş, eliminat, Tadic a ratat un penalty! VEZI CLASAMENTUL

România a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0 cu Serbia în Grupa 4, Liga C din Liga Naţiunilor. Tamaş a fost eliminat în minutul 44, la o fază în urma căreia Tadic a ratat un penalty. "Tricolorii" au acumulat 6 puncte după 4 meciuri, continuă să fie neînvinşi, dar se vor bate cel mai probabil pentru locul 2 cu Muntenegru.

14 oct. 2018, 14:58
ROMANIA – SERBIA 0-0. Egal eroic pentru „tricolori”: Tamaş, eliminat, Tadic a ratat un penalty! VEZI CLASAMENTUL

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0, și „tricolorii” nu mai depind doar de propriile rezultate pentru a fi pe primul loc în grupă. Cel mai probabil, România va lupta pentru locul 2 cu Muntenegru. Mai sunt șanse la locul 1 doar dacă România ia 6 puncte din ultima „dublă”, iar sârbii se încurcă într-un meci, cu Muntenegru și Lituania, pe propriul teren. La egalitate de puncte cu Serbia se vor lua în calcul meciurile directe, unde ”tricolorii” sunt în avantaj, grație remizei cu goluri din tur, scor 2-2.

Finalul primei reprize a fost marcat de cartonașul roșu primit de Tamaș în minutul 44. Fundașul central al naționalei a avut o intrare dură, cu piciorul la nivelul urechii lui Gacinovic. Arbitrul a arătat fără să stea pe gânduri punctul cu var, penalizându-l și cu cartonaș roșu. Tadic, starul lui Ajax, a executat defectuos lovitura de pedeapsă, mult peste poarta apărată de Tătărușanu!

Meciul dintre România și Serbia a fost oprit pentru câteva zeci de secunde din cauza materialelor pirotehnice aprinse de suporterii românilor. „Tricolorii” pot juca fără spectatori în meciul cu Lituania de pe „Ilie Oană”. Tot la Ploiești, România a evoluat fără fani împotriva celor din Muntenegru la prima partidă din Liga Națiunilor.

ROMANIA – SERBIA 0-0

ROMANIA: Tătăruşanu – Cr. Manea, Tamaş, Săpunaru, Toşca – T. Băluţă, R. Marin – Maxim (71 Rotariu), Stanciu, Drăguş (45+3 Nedelcearu) – Ţucudean (80 Keşeru). Selecţioner: Contra. 

SERBIA: Rajkovic – Rukavina, Milenkovic, Veljkovic, Rodic (76 Miletic) – Lukic, Maksimovic – Gacinovic (63 Milinkovic-Savic), Tadic, Radonjic – Mitrovic. Selecţionr: Krstajic.

Clasament

– meciul Lituania – Muntenegru se joacă, duminică, de la ora 21:45

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45)

20 noiembrie: Serbia – Lituania (ora 21:45), Muntenegru – România (ora 21:45)