România și Polonia, amenințate din nou cu arma nucleară! Declarația șocantă făcută de propagandistul favorit al lui Putin

Vladimir Soloviov, cunoscut drept propagandistul favorit al președintelui Vladimir Putin, a început să amenințe din nou România și Polonia cu arma nucleară.

15 nov. 2022, 15:49
România și Polonia, amenințate din nou cu arma nucleară! Declarația șocantă făcută de propagandistul favorit al lui Putin

Vladimir Soloviov, probabil cel mai cunoscut propagandist de la televiziunile din Rusia, a făcut o declarație care le dau fiori românilor și polonezilor, pe care îi amenință cu arma nucleară.

Prezentatorul rus a lansat atacuri asupra României și Poloniei, țări care au ajutat Ucraina cu armament.

„Să ne imaginăm ororile unui teribil atac nuclear tactic. Zone prin care Ucraina este alimentată cu armament occidental ar fi contaminate. Sau imaginați-vă că dacă America va continua să livreze armament vor fi lovituri asupra uni aeroport din Polonia sau asupra bazelor din România. Nu vreau să spun că se va întâmpla, nu înseamnă că vom folosi armamentul nuclear, Este doar o incertitudine constructiva. Ei bine, noi avem aceste arme, iar teama lor cea mai mare este că le vom folosi,” a delarat Soloviov,  în prime-time, în cadrul emisiunii sale, la televiziunea Russia-1.

Această ipoteză este analizată de oficialii americani, în timp ce trupele ruseşti suferă pierderi pe câmpul de luptă.

Citiți și: Putin începe să dea semne de slăbiciune şi numeşte luptele cu ucrainenii „dificile şi extrem de riscante”

Între timp, președintele rus Vladimir Putin a cerut guvernatorilor ruși să acorde o atenție deosebită ajutorului participanților ruși la conflictul din Ucraina.

Liderul de la Kremlin a avut luni în acest sens o întâlnire de lucru cu guvernatorul teritoriului Altai, Viktor Tomenko, prin intermediul unei videoconferințe.

Putin i-a cerut guvernatorului să fie atent și la sprijinul pentru armată și familiile lor, să acorde „o atenție deosebită”.

„Atenția asupra acestor probleme ar trebui să fie primordială”, a precizat Putin.

Preşedintele rus Vladimir Putin va organiza o întâlnire operaţională cu membrii permanenţi ai Consiliului de Securitate, săptămâna viitoare, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

De asemenea, potrivit Moscow.Kremlin.Putin, emisiunea şefului de stat difuzată de televiziunea rusă Rossiya-1 TV, Putin va organiza şi o întâlnire cu Guvernul tot săptămâna viitoare.

Citiți și: Vladimir Putin acordă primele sale titluri de „Mamă-eroină”, iar unul dintre ele îi revine soţiei liderului cecen Kadîrov