ROMANIA-SPANIA 1-2. Nicuşor Stanciu: Şanse de calificare mai sunt, dar dacă nu batem Malta putem să nu mai venim la naţională

ROMANIA-SPANIA 1-2. Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, joi seară, că România are încă şanse de calificare la Euro-2020, însă pentru acest lucru trebuie să învingă Norvegia şi Spania. El a mai spus că dacă nu înving Malta, atunci jucătorii pot să nu se mai prezinte la echipa naţională.

06 sept. 2019, 05:53
ROMANIA-SPANIA 1-2. Nicuşor Stanciu: Şanse de calificare mai sunt, dar dacă nu batem Malta putem să nu mai venim la naţională

ROMANIA-SPANIA 1-2. „Şanse de calificare încă mai sunt, trebuie să câştigăm meciurile cu Norvegia şi Suedia de acasă. Ratările din ultimele minute sunt dureroase, dar şi ei puteau să marcheze mai mult. În repriza a doua am simţit că putem reveni, mai ales după golul lui Andone, dar ăsta este fotbalul. Dacă nu batem pe Malta, atunci putem să nu mai venim la echipa naţională„, a declarat Nicolae Stanciu.

Nicuşor Stanciu a mai spus că l-a rugat pe Florin Andone, care ştie limba spaniolă, să-i ceară pentru el tricoul lui Sergio Ramos, subliniind că nu ştie dacă şi alţii au dorit tricoul fundaşului spaniol.

ROMANIA-SPANIA 1-2. Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar „tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte.

Au marcat Florin Andone ’59 pentru România şi Sergio Ramos ’29 (penalti) şi Paco Alcacer ’47 pentru Spania.