ROMÂNIA-SPANIA se va disputa la Cluj-Napoca. ANUNŢ OFICIAL

Răzvan Burleanu a declarat, marţi, după refuzul Primăriei Municipiului Bucureşti de a redeschide Arena Naţională, că meciul amical România - Spania din 27 martie se va desfăşura pe Cluj Arena. De asemenea, partida de pregătire cu Lituania (23 martie) s-ar putea juca pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, tot din Cluj-Napoca, la Giurgiu sau la Timişoara.

01 mart. 2016, 12:35
ROMÂNIA-SPANIA se va disputa la Cluj-Napoca. ANUNŢ OFICIAL

„Acum vă pot confirma în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanţii naţionalei Spaniei şi au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon. Specialiştii vor decide dacă el va putea susâine două meciuri şi patru antrenamente într-un timp atât de scurt. Ca variantă de rezervă iau în calcul mutarea meciului de pe 23 (nr. – cu Lituania) pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu”, a  spus Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a dat, luni, Primăriei Capitalei un ultimatul de 24 de ore în chestiunea redeschiderii Arenei Naţionale, anunţând că în caz contrar va muta capitala fotbalului românesc la Cluj-Napoca, acolo urmând să fie transferate toate activităţile importante legate de acest sport.

Răspunsul lui Sava a venit la mai puţin de o jumătate de oră: „Atâta timp cât nu este respectată legea și legea nu ne permite să organizăm în siguranță acele evenimente culturale și sportive, eu îmi mențin poziția. Este la vot o lege. Ea nu a fost promulgată încă. Nu a intrat în vigoare. După ce va intra în vigoare, o să analizăm și o să vedem ce hotărâre luăm la momentul respectiv. Dar până atunci, dacă nu avem autorizație de siguranță la incendiu eliberată de ISU, nu ne putem folosi stadionul. Rămâne închis”.