România, ţara femeilor frumoase. Româncele, pe primul loc în topul atracţiilor turistice

Femeile au devenit principala atracţie a ţării noastre. Româncele sunt pe primul loc într-un top realizat de un site de turism din străinătate, la categoria "Ţările pe care le poţi vizita pentru a vedea cele mai frumoase femei".

10 apr. 2015, 11:12
România, ţara femeilor frumoase. Româncele, pe primul loc în topul atracţiilor turistice

Româncele sunt cele mai frumoase femei din lume. Sunt stilate, feminine şi arată foarte bine. Pe deasupra sunt şi educate, muncitoare şi atrase de valorile tradiţionale. Aceasta este caracterizarea făcută româncelor de străinii care ne-au clasat în topul ţărilor care merită vizitate.

Pe scurt şi pe termen lung, fetele din România vor ajuta cu siguranţă turismul. Atunci când lumea este frumoasă în jurul tău şi zâmbeşte, cu siguranţă vii cu plăcere şi a două oară„, spune Cristi Bărhălescu, reprezentantul unei agenţii de turism.

Şi dacă străinii au complimentat atât de frumos femeile din ţara noastră , cei care se bucură în fiecare moment de frumseţea lor se întrec în laude. „Am fost şi prin alte ţări şi nu se compară. Trebuie să vină cât mai mulţi la noi, să vadă că chiar este adevărat. Sunt foarte frumoase şi la faţă şi la corp„, spun românii.

Alături de România, în topul ţărilor cu femei frumoase se află şi Suedia, Olanda , Thailanda , Polonia şi Brazilia.