România – Ţara Galilor 2-0. „Tricolorii” U21, ca şi calificaţi la Euro 2019

România a trecut de Țara Galilor, vineri, la Cluj-Napoca, scor 2-0, și este ca și calificată la Euro 2019 din Italia. "Tricolorii" au nevoie de un egal, în ultimul meci, cu Liechtenstein, echipă care a pierdut toate cele nouă meciuri de până acum.

12 oct. 2018, 17:44
România – Ţara Galilor 2-0. „Tricolorii” U21, ca şi calificaţi la Euro 2019

România a controlat autoritar ostilitățile în prima repriză. Primele ocazii au purtat semnătura lui Coman. Jucătorul celor de la FCSB a trimis a fost blocat în trei rânduri (minutele 8, 16 și 18), de două ori de portar și o dată de fundașii centrali galezi.

Repriza secundă a început cu un iureș românesc. Descătușarea a venit în minutul 55. Man a reluat cu sânge rece, din preajma porții, după o lovitură liberă executată de Hagi. Golul secund a venit din piciorul unui „stranier.” Pușcaș a punctat în minutul 71, la cinci minute după intrarea pe teren. Atacantul lui Palermo a reușit o cursă superbă în flancul drept, finalizată cu un șut necruțător, sub bară.

ROMANIA TARA GALILOR 2-0 (0-0)

Au marcat: MAN 55, PUŞCAŞ 71

ROMANIA: I. Radu – Boboc, Ad. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan – Cicâldău, Nedelcu – Man, I. Hagi (90 Oaidă), Fl. Coman (64 Puşcaş) – A. Ivan. Antrenor: Mirel Rădoi.

TARA GALILOR: O. Evans – Lewis, Poole, Cooper Norringhton-Davis – Morrell, Baker, Broadhead, James – Cullen (63 Babos), Harris (63 Evans). Antrenor: Rob Page.

Clasament

Au mai rămas de disputat: România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herţegovina, Ţara Galilor – Elveţia (16 octombrie).