România Tv, audiențe – record în noaptea de Revelion. Cea mai urmărită televiziune de știri din țară, 3,7 milioane de români au vizionat ediția specială

România Tv a fost în topul celor mai urmărite posturi de televiziune în noaptea de Revelion. Aproape 4 milioane de telespectatori au vizionat ediția spectaculoasă în noaptea dintre ani.

01 ian. 2023, 13:13
România Tv, audiențe – record în noaptea de Revelion. Cea mai urmărită televiziune de știri din țară, 3,7 milioane de români au vizionat ediția specială

România Tv a avut audiențe-record în noaptea dintre ani, Revelionul măștilor a fost urmărit de 3,7 milioane de români. Petrecerea a fost incendiară, cei mai în vogă artiști ai momentului, politicienii și jurnaliștii au făcut duete pe cele mai mari hit-uri, au dansat, au făcut un adevărat spectacol al măștilor și au venit cu o mulțime de alte surprize pentru telespectatori.

În ceea ce privește televiziunile de știri din țară, România Tv a ocupat primul loc. La nivel național, în intervalul 22.00-2.00, România Tv a fost urmărită de 740.000 de persoane și a avut un rating de 4.17. Antena 3 CNN, Digi 24 și Realitatea au fost la mare distanță. În același interval orar, Antena 3 CNN a fost urmărită de 214.000 persoane și a avut un rating de 1.21, iar la Digi 24 s-au uitat 48.000 de telespectatori și rating-ul a fost de 0.27.

În mediul urban, în intervalul 22.00 – 2.00, România Tv a avut un rating de 3.85. 366.000 au urmărit show-ul, în timp ce la Antena 3 CNN numărul a fost de 128.000.

Ce au văzut telespectatorii la Revelionul de la România Tv

Gazdele Revelionului de la RomâniaTv din acest an au fost Georgiana Lobonț, Ioan Korpoș și Marius Niță. Nu au lipsit nici invitații care au transformat ediția într-una cu adevărat memorabilă. George Simion, Gheorghe Turda, Vali Vijelie, Sanda Ladoși, Ștefan Iordache, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Cătălin Crișan, Mălina Avasiloaie nu au lipsit de la petrece. Lor li s-au alăturat și jurnaliștii România Tv, Victor Ciutacu, Andreea Crețulescu, Dragoș Bistriceanu, Marius Niță, Ioan Korpos. Victor Ciutacu a făcut un duet de senzaţie cu Azur, cea mai în vogă trupă a anilor ’80.